SESTAVA KOLA - 19.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Velmi zajímavě se vyvíjí situace na chvostu Poutník ligy, na samé dno tabulky se nyní propadli fotbalisté Tatranu Červená Řečice. Ti doplácejí jednak na těžké los, kdy z pěti jarních zápasů čtyřikrát vyjížděli ven, ale také na střeleckou sterilitu, když ve druhém zápase po sobě nedokázali rozvlnit soupeřovu síť. V Ústrašíně se o majiteli tří záchranářských bodů rozhodovalo až v závěru, po gólu domácího Pavla Bělocha pak na hřišti vzplála vlna emocí. Extrémně dramatický zápas se odehrál také v Hořepníku, kde domácí dohnali dvougólové manko, aby se nakonec radovali z vítězství 4:3. Výhra hořepnické může těšit o to více, neboť do zápasu nastoupili pouze s devíti hráči, po doplnění sestavy pak přišel již zmiňovaný, nečekaný obrat. Jasného favorita měly zápasy v Obratani a v Počátkách, domácí týmy svou roli potvrdily a do tabulky si připsaly očekávané tři body. Nedaří se Plačkovu, který po další domácí porážce padl až na jedenácté místo tabulky, což je pro ambiciózní tým velký propadák. Svou suverenitu opět potvrdil lídr z Horní Cerekve, jenž mílovými kroky kráčí vstříc B třídě. Tentokrát si na hornocerekvické nepřišla pendly posílená rezerva Žirovnice. Z jednotlivců v 19. kole OP nejvíce zazářil obrataňský Franta Hovorka, který se jako jediný z hráčů mohl radovat z hattricku.

 

Je tu další ideální sestava kola. V bráně se tentokrát nejvíce činil ústrašínský David Rohovec, jenž udržel čisté konto v zápase s Červenou Řečicí. Překvapení jara, žlutá ponorka z Ústrašíná, má v sestavě kola dvě želíska v ohni. Potřetí v řadě se mezi top hráče dostal Pavel Běloch, jenž po svém návratu na trávníky i nadále září. Jeho tradičně kvalitní výkon byl tentokrát navíc korunován i vítěznou brankou Ústrašína do sítě Červené Řečice. Gólově se dokázali prosadit i další dva hráči z obranné trojice. Hořepnický Ondra Petrů výstavní trefou z přímého kopu vrátil zelonobílé do zápasu proti Božejovu, hornocerekvický Pavel Staněk pak jedním gólem rozesmutnil Marka Dvořáka, pendla v žirovnickém dresu.

 

Lídr tabulky z Horní Cerekve dodal do sestavy kola také Jana Plachého, který byl u Budína také při chuti, když vsítil dvě branky. I ostatní záložníci, kteří byli nominováni do ideální jedenáctky, se gólově činili. Platí to především o Františku Hovorkovi z Obrataně. Expelhřimovský hráč, známý excelentně zahrávanými standartními situacemi, se blýskl hattrickem do sítě Jiřic, za což si vysloužil naší pozvánku. Výborně v tomto kole zahrál také hořepnický rychlík Martin Jelínek, jenž dvěma góly po přestávce zařídil obrat v zápase proti Božejovu. Krásnou brankou se blýskl také plačkovský Tomáš Keller, který se dostal na plac na jaře poprvé a i když to bylo pouze na půlhodinu, na nominaci do sestavy kola to tentokrát stačilo. Jediným nególovým hráčem v ideální jedenáctce je Martin Moravec. Trenér divizního Pelhřimova sice branku v Plačkově nevstřelil, byl však hnacím motorem týmu, když přes něj šla většina útočných akcí Maratonu.

 

Zkušený tým z Pelhřimova, který se na jaře zatím poněkuď hledá, dovedl k těsné výhře dvěma góly suverénně nejlepší střelec soutěže Zdeněk Pahr. Dvougólovými střelci se sestava 19. kola jen hemží, což potvrzuje i poslední z nominovaných hráčů, božejovský Pavel Kubů st. Ten znovu potvrdil svou střeleckou fazónu, ze hřiště v Hořepníku však nakonec odcházel se sklopenou hlavou. Jestli bude mít mladý božejovský hráč důvod k úsměvu alespoň ve středu v poledne nebo zda se z prestižního ocenění bude radovat někdo jiný, o tom rozhodnete pouze Vy, čtenáři portálu fotbalunas.cz. Proto neváhejte a již nyní hlasujte pro svého favorita.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2016 22:05 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.