SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

I nejvyšší okresní soutěž na Pelhřimovsku zdárně dokráčela do své poloviny. Poutník liga na podzim nabídla úžasné fotbalové bitvy, i duely, které za moc nestály. To samé platí o výkonech jednotlivých hráčů. Kdo z nich se v průběhu podzimu potkal s formou a dokázal si udržet stabilně vysokou výkonnost, na to jsme se zeptali trenérů či funkcionářů všech oddílů soutěže.

Konkurence, hlavně v ofenzivní části sestavy, byla obrovská, a tak se na některé hráče, kteří taktéž podávali výborné výkony, nedostalo. Platí to například o hornocerekvickém útočném duu Serbus - Martínek, hořepnickém Janu Jelínkovi, pelhřimovském Lukáši Mácovi či stoperu kamenické rezervy Luboši Novákovi. Z odpovědí činovníků klubů jsme vybrali jedenáctku hráčů, ze kterých na konci ledna vzejde hvězda, která na podzim v Poutník lize zazářila nejvíce.

 

Jaroslav Jonáš - brankář, Žirov

32 letý brankář Střepiny Žirov a jediný hráč A - týmu, který ještě donedávna bydlel v Žirově. Podzimní část sezóny se mu velmi vydařila, když ve 12 zápasech obdržel pouze 18 branek, to je 1,5 branky na zápas! Lépe na tom byl pouze brankář Horní Cerekve Libor Chadim, který však nemusel řešit tolik situací. Brankář Žirova v  5 zápasech udržel čisté konto. Mezi jeho silné stránky patří skvělý reflex a jistota při střelách ze střední vzdálenosti. Jaroslav má také výborný nákop. Slabší stránkou je vybíhání na centry. Jaroslav Jonáš je dlouholetou jedničkou mezi tyčemi a i díky jeho formě drží Střepina sedmizápasovou šňůru bez prohry, kdy obdržela pouhé čtyři branky.

 

Jakub Vincenc - obránce, Jiřice

Tento vytáhlý hráč vyčnívá nejen výškou, ale také svými výkony z nepovedené podzimní části týmu Jiřic. Střední obránce týmu, který spadl z B třídy do Okresního přeboru předváděl ve všech zápasech spolehlivé výkony a také dokázal střílet důležité góly.

 

Pavel Staněk - obránce, Horní Cerekev

Spolehlivý pilíř obranných řad, jeho práce mu nedovoluje stoprocentní zápasovou účast, ale na jeho výkonu to i po dlouhé herní pauze nikdy není znát. Výborný hlavičkář, dovede míč z obrany vyvézt jako kdysi Beckenbauer.

 

Vlastimil Beneš - obránce, Maraton Pelhřimov

36 let, dlouholetá opora obrany Maratonu, téměř 100% účast na utkáních, prosazuje se ve hře po zemi i hlavou v obranné i útočné fázi, nekompromisní, tvrdý zadák, vždy ale hraje fair, je na něj spolehnutí, ochoten kdykoliv zaskočit za spoluhráče.

 

Lukáš Suchý - záložník, Horní Cerekev

Jeden z nejtechničtějších hráčů, kteří kdy pobíhali po cerekvickém hřišti. Inteligentní fotbalista se spoustou překvapivých řešení herních situací a přesných průnikových přihrávek, hráč s výbornou kopací technikou, fotbalový hračička, ale jeho hra je naprosto účelná a vždy ve prospěch mužstva.

 

Michal Kůta - záložník, Horní Cerekev

Univerzální hráč, může hrát na kterémkoliv postu, někdy to vypadá, že hraje "všude". Běhavý, rychlý, fotbalový, během hry nekritizuje, ale povzbudí, silově předurčený k házení dlouhých autových hodů, přesnějších než rohové kopy. Motor mužstva!

 

Tomáš Keller - záložník, Plačkov

Plačkovští byli před zahájením sezony považováni za jednoho z možných adeptů postupu, podzim se jim však, i vzhledem k rozsáhlé marodce, vůbec nepodařil. To ovšem neplatí o Tomáši Kellerovi, který podával ve všech zápasech, do kterých nastoupil, výborné výkony. Se 12 góly jeden z nejlepších střelců soutěže. Husarský kousek se mu podařil v zápase s rezervou Žirovnice, které nastřílel pět branek.

 

Martin Pokorný - záložník, Žirovnice B

Z pohledu vedení klubu si Martin zaslouží být v sestavě podzimu. Odehrál skvělý podzim a pro tým byl nepostradatelný. Dával góly, nějaké připravil a hlavně příkladně bojoval. Nejlepší zápas odehrál proti Kamenici B, kdy svému týmu pomohl k jasnému vítězství čtyřmi góly.

 

Daniel Kudrnáč - útočník, Obrataň

Velmi nadějný mladý hráč, který je ve svých 22 letech oporou obrataňského „A“ týmu. Letošní sezónu začal přímo úchvatně, když během prvních třech zápasů soupeřům nasázel celkem 7 gólů. Bohužel se jeho střelecký apetit zmenšoval a v polovině sezóny je na 12 gólech. Jeho největší zbraní je rychlost, kterou mnohdy výrazně vyčnívá nad obránci okresního přeboru. Při rychlých protiútocích využívá výborně pracující zálohy, která ho zásobuje přesnými pasy. Zatím se Danovi vyhýbají i závažnější zranění, proto je trenérovi k dispozici prakticky v každém zápase. Jak diváky, tak i útočníka samotného musí však nejvíce mrzet počet jeho neproměněných šancí, který je skutečně úctyhodný. Častokrát spálí za zápas několik vyložených gólových šancí, což pak tým hodně mrzí. Až jaro tedy napoví, jestli mu forma z podzimu vydržela a zda bude pokračovat v gólových hodech.

 

Zdeněk Pahr - útočník, Maraton Pelhřimov

45 let, excelentní střelec, hraje za Maraton od podzimu loňského roku, má cit pro koncovku, ale i kombinaci. Počet vstřelených branek (22) hovoří za všechny komentáře. I přes celou řadu nabídek zůstává věrný mužstvu Maratonu, asi proto, že se mu zde daří a cítí se zde dobře. Oba nominovaní hráči Maratonu tvoří nedílnou součást mužstva a jsou nejen výbornými hráči, ale i spolehlivými kamarády a tvoří s ostatními dobrou partu, což je základem úspěchu nejen jejich, ale i celého mužstva.

 

Vladimír Kocourek - útočník, Počátky

 

Další ze zkušených útočníků. Má nebývalou střeleckou fazónu, která se ho drží od jeho loňského příchodu do Počátek. Na podzim nasázel do soupeřových sítí 16 branek, další připravoval pro své spoluhráče. Výborný technik, směrem dopředu extrémně nebezpečný. Chytrý hráč, lídr týmu.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.