SESTAVA KOLA - 11.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

11. kolo IV. třídy Pelhřimovska patřilo favoritům. Své kvality potvrdil tým A.F.C. Humpolec, který si z Třeště přivezl tři body. Zkušený tým tak uhájil první příčku před dotírající Horní Vsí. Ta na půdě pendly posíleného Žirova vyválčila výhru v poměru 2:0. Boj o podzimního přeborníka tak vyvrcholí v posledním kole. Podle očekávání se dařilo rezervě Obrataně, která hladce přehrála hráče Častrova. Stejně suverénně si počínaly i Hněvkovice, které loupily v Nové Cerekvi. Venku zvítězila i rezerva Košetic. Ta si v kvalitní, avšak gólově chudé podívané políčila na protivníka z Horní Cerekve.

V brance se v 11. kole nejvíce dařilo Jiřímu Zadákovi, který v zápase s Žirovem udržel čisté konto. V obranné čtveřici si své místo za kvalitní výkon vysloužil hornocerekvický stoper Jakub Havel, jenž v zápase proti Košeticím B oplýval jistotou. Dobře zahrál i Petr Kudrnáč z Obrataně, který z postu obránce navíc poslal dvě gólové navštívenky do častrovské brány. Gól si do statistik připsal i další z psů obranářů, jmenovitě Stanislav Bartůšek, hrající za Třešť C. Chválu pěl trenér košetické rezervy na svého svěřence Jiřího Bejčka. Ten s kapitánskou páskou na ruce dovedl Košetice B v náročném zápase v Horní Cerekvi svůj tým ke třem bodům.

 

V záloze figurují pouze hráči, kteří v tomto kole dokázali vyzrát na brankáře soupeře. Dva góly vstřelil Radim Makovička z Horní Vsi. Byl to právě hornoveský záložník, který překlopil misky vah na stranu svého týmu v souboji se záložním týmem Žirova. Gól si do osobních statistik připsal i špílmachr Hněvkovic Marek Švec, a také Rostislav Flígr z Obrataně. Mezi střelce se zapsal i exspeřický Pavel Štěpán, jenž dlouhé roky trápil obránce soupeře v Á třídě. Nyní tento hráč kope za humpolecký A.F.C, kterému svými výkony pomáhá v atakování špice tabulky.

 

Dres sympatického nováčka soutěže obléká i Tomáš Čeleda. Ten se také dokázal v Třešti jednou gólově prosadit a ani jemu neuniklo místo mezi vybranou jedenáctkou. V sestavě kola nemůže chybět ani Radek Anděl, který řádil v Nové Cerekvi. Hattrickem sestřelil domácí tým a bude se také ucházet o přízeň fanoušků. Jestli titul v naší anketě získá nejlepší střelec kola, či se z prestižního ocenění bude radovat někdo jiný, se dozvíme ve středu v poledne, kdy bude hlasování o Hráče kola ukončeno.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.