Hráčem 11. kola, IV. třída Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Anděl

48%

Nejlepším hráčem 11. kola IV. třídy Pelhřimovska byl zvolen Radek Anděl, útočník Hněvkovic. Hněvkovičtí si v posledním podzimním kole dojeli pro hladkou výhru do Nové Cerekve a největší zásluhu na tom měl právě Radek Anděl, který se blýskl hattrickem, za což mu na jeho konto přišlo 48% hlasů. S útočníkem třetího týmu tabulky přineseme poslední podzimní rozhovor tradičně v pátečních hodinách. Jestli Radku Andělovi jeho výborné výkony budou stačit i k nominaci do sestavy podzimu, to se dozvíte v následujících dnech, kdy bude sestava podzimu zveřejněna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Bejček 19%
3. Jiří Zadák 11%


0

Za vítězným Radkem Andělem se s poměrně velkou ztrátou umístil Jiří Bejček. Hráč košetické rezervy byl základním stavebním kamenem k cenné výhře na půdě B týmu Horní Cerekve. Třetí místo obsadil brankář Horní Vsi Jiří Zadák, který v Žirově vychytal nulu. Pouze pět obdržených branek z něj dělá hlavního kandidáta na obsazení postu brankáře v sestavě kola. Jiří Zadák tentokrát od fanoušků obdržel 11% hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.