Atmosféra v derby s Horní Cerekví byla vynikající, našim fanouškům patří poděkování, říká nadšeně Lukáš Červený z Horní Vsi

Anketa o Hráče kola IV. třídy Pelhřimovska má stejného vítěze jako před týdnem. Nejvíce hlasů opět přišlo Lukáši Červenému, který válí v dresu Horní Vsi. V minulém rozhovoru Lukáš prozradil, že se moc těší na atraktivní derby s béčkem Horní Cerekve. Právě za zápas proti Horní Cerekvi se Lukáš podruhé v řadě stal Hráčem kola. Jaká byla atmosféra v derby, jaká je parta v kabině Horní Vsi a mnoho dalších zajímavostí se dozvíte po přečtení následujícího rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, vyhrál jsi podruhé v řadě anketu o Hráče kola. Co na to říkáš a chtěl bys touto cestou svým věrným fanouškům něco vzkázat?
Jsem velmi překvapen. Jednou je to pěkný, ale podruhé v řadě to je prostě skvělé. Moc děkuju lidem co mi poslali hlasy. Hlavně chci poděkovat Petě a Alíkovi za jejich úžasnou podporu, jak při hlasování, tak i při fandění na zápasech. Dále zdravím Skokyho, Toma, Hanču a moji sestru Míšu.
Dlouho očekávané derby s rezervou Horní Cerekve jste zvládli na výbornou. Jak se ti hrálo a jaké je tvé hodnocení zápasu?
Zápas byl vynikající. Derby jak má být. Ze začátku nás Horní Cerekev tlačila, ale potom jsme to vzali do svých rukou. Zápas hodnotím na jedničku, přišlo hodně lidí a atmosféra byla výborná.
Horní Cerekev přijela posílená o Lukáše Suchého a Jakuba Havla, což jsou opory A týmu. Neměli jste před zápasem třeba obavy, že právě tito hráči převáží misky vah na stranu soupeře?
Abych řekl pravdu, tak jsme s tím tak trochu počítali, že si je přivezou. Oba dva hráli dobře a tvořili hru, ale to nestačilo. Uzavřeli jsme obranu a měli jsme dobré brejky a výhra byla naše.
Podle zápisu přišlo na utkání 130 diváků. Jaká byla atmosféra a jak se hraje před takovou návštěvou?
Počet přesně nevím, ale přišlo se podívat hodně lidí. Ani nevím, jestli tam kdy bylo tolik fanoušků. Před takovou návštěvou se hraje vždy na výbornou. Atmosféra byla vynikající a tímto jim děkuju za celý klub, že přišli a podpořili nás.
Proti kterému soupeři z mužstev IV. třídy se ti hraje nejlépe a který soupeř je naopak tvým neoblíbeným?
To se nedá takto říct. Každý soupeř má své kvality a přednosti a to bez ohledu na to, jestli jsou v horní části tabulky nebo spodní. Ale nejlépe se mi asi hraje proti Třešti C a nejhůře proti Častrovu.
Jaká je v Horní Vsi parta? S kým si v týmu nejvíce rozumíš a scházíte se třeba s klukama i mimo hřiště?
Parta je výborná, lepší si nejde přát. Vždy si užijeme spoustu legrace jak v kabině nebo na tréninku. Nejvíce si rozumím s Martinem Skokanem a Tomášem Kubů a to bude asi tím, že se známe už od mala. Chodíme spolu různě ven a podnikáme různý akce. Taková nerozlučná trojka (smích).
Hrál jsi v kariéře i za jiný klub? Kde jsi strávil mládežnické roky?
Na celé mé kariéře má zásluhu Horní Ves. Nikdy jsem nehrál v jiném klubu. Jestli si dobře pamatuju, tak jsem začínal za starší žáky.
Máš nějaké životní či sportovní motto?
Možná se jedno najde a tím bude asi toto - to co tě nezabije, se tě pokusí zabít znovu.
Jak si představuješ ideálně strávený den?
Docela těžká otázka. Můj ideální den by měl vypadat tak, že ho strávím s nejlepšími přáteli. Nejlépe sportovně využitý, například v zimě hory a nebo nějaký výlet. Nebo ho strávit s rodinou, na které mi moc záleží.
Máš nějaký nesplněný klukovský sen?
Samozřejmě, že mám. Jako každý kluk má své vysněné auto a já nejsem výjimkou. Ale úplně mi bude stačit, když budu mít skvělou rodinu a bezva kamarády.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.