SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

V osmém kole IV. třídy se na všech hřištích odehrály zápasy, jejichž výsledek zůstával až do závěrečného hvizdu rozhodčích na vážkách. Nečekané problémy se ziskem tří bodů měl hlavně favorit z Humpolce, který první poločas zápasu s Novou Cerekví prospal a o svém vítězství rozhodl až v závěru zápasu. První půle nevyšla ani rezervě Plačkova, kterou trápil outsider ze Žirova. I v tomto střetnutí však nakonec bral všechny body favorit. Překvapení se ale zrodilo v Častrově, kde neuspěla rezerva Horní Cerekve. Body se pak dělily ve zbylých dvou zápasech. V Třešti i v Hněvkovicích skončilo utkání hubenou remízou 1:1.

8. kolo IV. třídy Pelhřimovska mnoho branek nepřineslo, a tak není divu, že ideální jedenáctka má tentokrát defenzivní rozestavení. V brance dostal důvěru gólman Třeště C Jindřich Jindřich, který v duelu proti pendly notně posílené Obratani pustil za svá záda pouze jeden míč. O tom, že pendlové z vyšších soutěží si s chutí jdou zahrát za rezervy svých klubů svědčí několik dalších nominovaných hráčů. Z obránců to platí o žirovském Jakubu Cvrčkovi, v záložní řadě se dařilo i dalším pendlům. Dva góly Plačkova B vstřelil Ondřej Kubů, gólový byl i Rosťa Buchar z Obrataně.

 

Do sestavy mezi obránci dále pronikl Martin Vondra z Hněvkovic a Jaroslav Bělohlávek z Horní Vsi, který svým gólem pět minut před koncem zápasu v Hněvkovicích rozhodl o tom, že Horní Ves i nadále zůstává jediným neporaženým mančaftem soutěže. Obrannou řadu doplňuje ještě hornocerekvický Lukáš Loukota. Zajímavý a nesmírně dramatický zápas mezi favorizovaným A.F.C. Humpolec a Novou Cerekví, kteří nakonec ovládli domácí, nám do sestavy kola nabídl hned tři hráče, kteří patřili ve svých týmech k nejlepším. Za A.F.C. je to Pavel Štěpán Václav Zástěra, z týmu Nové Cerekve se nejvíce líbil Petr Vaněček. Ideální jedenáctku 8. kola uzavírá hněvkovický Marek Švec, jehož výborný výkon však na tříbodový zisk Hněvkovicím nestačil. Hlasování o Hráče kola je již spuštěno, proto nezapomeňte na svého favorita a oceňte jeho výkon svými hlasy. S vítězem ankety si pak budete moci přečíst tradiční rozhovor.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.