HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 13.04.2024

0

20. kolo bylo na branky rekordně dietní a dohromady nám padlo pouze 15 gólů! Domácí celky zvítězily jenom ve dvou zápasech, zatímco hosté se radovali třikrát. Dva duely skončily nerozhodným stavem. Předem se omlouváme všem hráčům, které jsme ve formaci 3-5-2 dali na jinou pozici, než obvykle hrají. Ale věříme, že by si s ní i tak poradili. 

BRANKÁŘ:

 

Bohdan Timoshenko (Chanovice) - Znovu předvedl výborný výkon, který okořenil několika skvělými zákroky. Došel si pro další čisté konto. 

 

OBRANA:

 

Jan Votípka (Losiná) - V zápase proti Blovicím soupeři nic nedovolil. Navíc podobně kvalitní výkon předvedl již poněkolikáté a na jaře má zkrátka formu. 

 

Martin Daněk (Švihov) - Svědomitě bránil, podstoupil řadu soubojů, ze kterých vyšel vítězně a celkově výborným výkonem přispěl k čistému kontu. 

 

Václav Staněk (Svéradice) - Absolvoval pouze poločas, ale i během něho ukázal svou kvalitu. V utkání prodal své zkušenosti (53 let) a měl výrazný podíl na tom, že Svéradice neinkasovaly. 

 

ZÁLOHA:

 

Jakub Varga (Chanovice) - Celých 85 minut, které odehrál, byl aktivní. V ofenzivě se neustále snažil něco vymyslet, zároveň nezapomněl bránit. 

 

Jan Byron (Spálené Poříčí) - Spolehlivý dozadu, nebezpečný dopředu. Jeden ze základních kamenů výborného týmového výkonu v remízovém zápase proti vedoucím Horažďovicím. 

 

Zdeněk Krejčiřik (Měcholupy) - V hodně bojovném duelu s Hrádkem rozhodl gólem v 10. minutě o vítězství hostujícího mužstva. 

 

Jakub Bejvl (Mochtín) - Ve středu pole neměl konkurenta. Silný na balónu, poctivě sbíral odražené míče a v defenzivní činnosti byl bezchybný. 

 

Radek Šindelář (Bolešiny) - Po celé utkání aktivní, vše odmakal a nevypustil jediný souboj. Když bylo potřeba, hru uklidnil a zase naopak. 

 

ÚTOK:

 

Aleš Martínek (Bolešiny) - Díky jeho dvěma brankám si Bolešiny odvezly tři body ze Strážova. 

 

Petr Majer (Svéradice) - Dravý ofenzivní univerzál, který tentokrát nastoupil v útoku. Tam se mu nadmíru dařilo a v 50. minutě vstřelil vedoucí branku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2024 19:23 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.