HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 23.03.2024

0

V úvodním jarním kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Adam Beneš (Tatran) - Vítězství Tatranu proti béčku Zavidova se nerodilo vůbec snadno! Rakovnický celek bere tři body především díky důležitým zákrokům svého brankáře, který se pod vítězství podepsal tučným písmem.

 

Jan Elsnic (Mšecké Žehrovice) - Jeho tým dvakrát v zápase prohrával, ale z pozice kapitána a stopera našel proti ambiciózní Lubné odpověď a sám zařídil první vyrovnání. Spolu se svými spoluhráči čelil jednomu z nejkvalitnějších týmů soutěže, který nakonec dokázaly Mšecké Žehrovice obrat o body.

 

Ondřej Polcar (Pavlíkov) - Z ofenzivní pozice se přesunul do obrany, kde se rozhodně neztratil. Proti Janovu podstoupil několik osobních soubojů, byl na začátku několika útočných akcí a pro svůj tým byl v ne tolik pohledném zápase velmi důležitým článkem.

 

Jaroslav Mutínský (Jesenice) - Jesenická stálice na pozici stopera. Tento hráč znovu ukázal, proč je pro svůj tým nepostradatelný. Zamezil několika nebezpečným útokům Senomat, navíc byl velmi nepříjemný pro soupeře i v ofenzivě. Takového hráče by chtěl každý trenér.

 

Ondřej Zázvorka (Mšecké Žehrovice) - Motor žehrovického týmu, jistý na míči, důležitý v mezihře a celkově tahoun mužstva. Vidět ho chybovat je skoro nemožné, což dokázal v těžkém zápase s Lubnou. I díky jeho skvělému výkonu a druhé vyrovnávací brance berou Mšecké Žehrovice cenný bod a málem i skalp jednoho z adeptů na vítězství v soutěži.

 

Aleksandr Emelianov (Jesenice) - Jesenická posila je rakovnickým příznivcům známa také z Tatranu, nyní však hájí barvy jiného okresního klubu. V těžkém zápase se Senomaty podal velmi dobrý výkon, pro svůj tým byl důležitým článkem a blýskl se důležitým gólem.

 

Quang Vu Tran (Zavidov B) - Jeden z nejlepších na hřišti v těžkém zápase proti Tatranu. Malý, ale šikovný fotbalista, se prezentoval několika střeleckými pokusy, z nichž jeden orazítkoval dokonce břevno! I přes svůj skvělý výkon byl nakonec smutný, protože zavidovské béčko nebralo ani bod.

 

Tomáš Elznic (Pustověty) - V duelu proti hředelskému béčku se sice neprosadil, na vítězství svého celku ale má velký podíl. Utkání se mu povedlo, na hřišti byl jako štírek a soupeři dělal velké problémy. Pro své spoluhráče dokázal vytvořit šance a po závěrečném hvizdu se mohl spolu s týmem zaslouženě radovat.

 

Robert Grill (Lužná) - Na hřiště přišel až do druhého poločasu, i přes to se zapsal mezi nejvýznamnější hráče utkání. Pár minut mu stačilo na vyrovnávací gól, díky kterému Sparta zápas s Městečkem otočila. Po jeho příchodu na hřiště se změnil obraz hry a právě on má obrovský podíl na nečekaném, ale důležitém vítězství.

 

Matěj Krejča (Roztoky) - Kvalitou útočník do vyšší soutěže. Na hřišti si proti Kněževsi dělal co chtěl, zařídil dva góly, byla na něj červená karta a jeho výkon nešlo přehlédnout. Posila z Chlumce bude pro Roztoky velmi platná a každá obrana by se měla mít proti technicky vybavenému fotbalistovi na velkém pozoru.

 

Petr Holeček (Pustověty) - Když má svůj den, tak proti němu nechcete hrát. Góly umí dávat, ale také připravovat. Proti hředelskému béčku má na svém kontě dva zásahy ze tří. Povedený zápas, skvělý výkon a zasloužená nominace do top jedenáctky.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2024 21:41 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.