HISENSE SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 07.10.2023

0

V 8. kole bylo k vidění dohromady 38 gólů! Domácí týmy zvítězily dohromady ve čtyřech utkáních, zatímco hosté se radovali dvakrát. Jeden duel skončil bezbrankovou remízou. Předem se omlouváme všem hráčům, které jsme ve formaci 4-3-3 dali na jinou pozici, než obvykle hrají. Ale věříme, že by si s ní i tak poradili.

BRANKÁŘ:

 

Zdeněk Slováček - Zlikvidoval několik nebezpečných šancí a po celé utkání byl oporou Starého Plzence. Měcholupy na jeho svatyni nevyzrály a nakonec udržel čisté konto. 

 

OBRANA:

 

Tomáš Daněk - Velmi sebevědomý výkon. Včas dostupoval hráče, dařilo se mu v soubojích a předvedl několik důležitých obranných zákroků. 

 

Aleš Vachuška - Dirigoval obrannou řadu Svéradic, což vedlo k tomu, že se soupeř ze hry neprosadil. K výbornému výkonu dozadu přidal dvě branky, z nichž hlavně ta druhá stála opravdu za to.

 

Stanislav Makovec - Celý zápas bojoval a nic nevypustil. Na starost dostal bránění nejlepšího střelce soutěže - L. Krásného a úkol splnil. Blovický útočník se sice nakonec dvakrát prosadil, ale nutno podotknout, že vždy z pokutového kopu. 

 

Michal Šabek - Přesně rozehrával, svědomitě bránil a soupeře téměř do ničeho nepustil. Zkrátka podal velmi spolehlivý defenzivní výkon, který vedl k čistému kontu. 

 

ZÁLOHA:

 

Jan Byron - V divoké přestřelce s Mochtínem patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Byl pro soupeře neustálou hrozbou, nabízel se, střílel, gólově zakončoval. Ve výsledku vsítil dva góly a byl velmi blízko hattricku. 

 

František Machovský - Potvrdil roli kanonýra a proti Klatovům se trefil hned dvakrát. Chytře spolupracoval se spoluhráči a svůj gólový účet mohl ještě rozšířit. 

 

Martin Kalivoda - Dorostenec ve službách Strážova přijel až na druhý poločas (kvůli hokejovému utkání). Do zápasu vstoupil v 61. minutě, svou rychlostí a důrazem oživil výkon domácího týmu, což vedlo k obratu a konečnému vítězství nad Hrádkem. Vstřelil i branku, ale ta nakonec nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. 

 

ÚTOK:

 

Jan Boček - Horažďovický kapitán pokračuje ve výborných výkonech a proti Bolešinám přispěl k vítězství svého týmu dvěma brankami. Táhne mužstvo a v současné chvíli je s deseti přesnými zásahy na třetím místě v tabulce střelců. 

 

Jaroslav Kubaň - Vstřelil úvodní branku Chanovic a na další dvě nahrál. Potvrdil tak kvality střelce i týmového hráče. 

 

Michal Toman - Švihovský rychlík se do sítě Losiné trefil třikrát. Svými rychlými sprinty a náběhy soupeře nepřetržitě trápil a ten si s ním vůbec nevěděl rady. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2023 14:13 do 11.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.