HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku a také hráče, kteří se do základní jedenáctky nedostali. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

SESTAVA SNŮ:

BRANKÁŘ: Václav Kotásek z Lišova "B" - i díky kvalitnímu gólmanovi je lišovská rezerva na třetím místě tabulky.

OBRANA: Michal Švercl z Černého Dubu - jarní část sezóny odehrál na stoperu, kde vyplnil mezeru, která mužstvo přes jaro trápila. I přes spoustu gólu, které dostali na jaře patřil každý zápas k nejlepším hráčům na hřišti. A nominace do sestavy roku je tak zasloužená. Jiří Špán z Dívčic odehrál ročník bez výkonnostních propadů. Nenápadný hráč má pro tým extrémní hodnotu. Umí zahrát na více místech v sestavě a vždycky nadprůměrně, Jiří Trachta z Nových Hodějovic vstřelil 16 branek a byl nejlepším střelcem mužstva.

ZÁLOHA: Vladimír Valenta z Dívčic vstřelil 12 branek a hlavně v podzimní části patřil k nejlepším hráčům, který góly střílel a hlavně připravoval pro spoluhráče, Petr Štumbauer z Mokrého - tahoun týmu, v letošní sezóně vystřídal několik postů, ve všech se přizpůsobil a díky fyzické připravenosti patřil ve všech zápasech k nejlepším. Pro tým je nenahraditelný jako vůdce, David Přibyl z Černého Dubu - s Michalem Šverclů patří mezi nejlepší záložníky, kteří kdy působili v Černém Dubu. Dominance v nominacích na hráče kola, které byli naprosto zasloužené. Každý zápas vynikal svou bojovností a tvorbou hry, dokázal se i zapsat mezi střelce sedmi brankami. Milan Ďurica - gólostroj Černého Dubu. Za jednu celou sezónu dal více branek než Vašek Welser za celou kariéru v Dubu (14 let). Nejen že góly střílel, ale i připravoval. Jednoznačný lídr kabiny. 

ÚTOK: Petr Alexa z Mokrého - věkem ještě dorostenec, který hraje za dorost i za muže. V obou týmech je obávaným kanonýrem (za muže vstřelil 30 branek a je druhým nejlepším střelcem soutěže. Před jeho dravými průniky se třesou všichni obránci a gólmani, Michal Hanzal a Miroslav Syrovátka - ofenzivni duo, které táhne veškeré útočné akce Kamenné. Dohromady mají 57 golů.

LAVIČKA SNŮ:

Milan Horák z Černého Dubuvstřelil 23 branek a 4x byl zvolen hráčem utkání.

Pavel Hezoučký z Dívčic - zimní posila, která za jarní část stihla vstřelit 23 gólů, byl také zvolen 8x hráčem zápasu.

Lukáš Burda z Lišova "B" - vstřelil 18 branek a patřil k oporám mužstva a 7x byl zvolen hráčem utkání.

Svatopluk Vokurka z Bavorovic - nestárnoucí kanonýr vstřelil 16 branek, byl tak nejvýraznější postavou svého týmu. 

Milan Tomka z Týna - zkušený záložník byl 8x hráčem zápasu a k tomu vstřelil 12 branek.

Michal Ježek z Dívčic, Ondřej Wegenkittl z Lipí, David Schneider z Černého Dubu, Vlastimil Bašta z Kamenné - všichni vstřelili krásných 19 branek.

Tomáš Tengl z Lipí - vstřelil 17 branek, i přesto že kvůli zranění vynechal několik zápasů, 6x byl zvolen hráčem utkání. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.