Anketu ovládají hráči Unionu

Jak už je na jaře zvykem, anketu o nejlepšího hráče 17. kola vyhrál další hráč Unionu. Tentokrát se jím stává Ondřej Jakoubek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na jaře jste vyhráli zatím všechny dosavadní zápasy. Čím si to vysvětlujete?
Nejspíše to bude dobrou přípravou a tím, že se všichni snažíme makat na 100 %. Nedostáváme zbytečné góly a můžeme se opřít o skvělou obranu.
V minulém kole jste zavítali na půdu Starého Plzence, který od podzimu neprohrál, a byla z toho velmi důležitá výhra. Co zápas rozhodlo?
Branka do šaten byla velmi důležitá a po přestávce gól na 2:0 soupeře srazil. Vzadu to pak bylo bez chyby a soupeře jsme nepustili do jediné gólové šance.
V úterní dohrávce jste porazili i Vodní stavby, které naopak neprožívají šťastné období. V čem se tento zápas lišil od toho sobotního?
Oba zápasy byly těžké i když vyšší kvalita byla na straně Plzence. Na VS jsme si dokázali vytvořit šance pouze v první půli a druhá se jen dohrávala což byl asi největší rozdíl.
Když mluvíme o tom, jak se týmu daří, ani vy nezůstáváte v pozadí. Na jaře jste vstřelil už čtyři branky čímž jste překonal svůj gólový účet z podzimu. Čím si to vysvětlujete?
Byl jsem ve správný čas na správném miste. Nebyly to složité góly.
Příští kolo hostíte Lhotu. Půjde o další důležitý zápas. Jak se na něj připravujete? Co od něj očekáváte?
Příprava bude stejná jako na jakýkoliv jiný zápas. Lhota má silný tým, ale my se bude snažit hrát to svoje a urvat 3 body.
Co vaše ambice? Titul ještě ztracený není…
Titul vůbec neřešíme. Teprve přijdou ty nejtěžší zápasy
Na domácím hřišti jste zatím prohráli jen jednou, a to s lídrem tabulky. Máte pře domácími fanoušky větší sebevědomí a touhu po výhře?
Doma se vždycky hraje lépe. Díky nejlepšímu a největšímu hřišti v soutěži můžeme hrát svoji hru, a to nám pomáhá.
Co vaše fotbalové začátky?
Začínal jsem v 9. letech na Petříně a od r. 2014 jsem na unionu
Kdo je váš fotbalový vzor?
Fotbalový vzor nemám, ale líbí se mi hráči, co za to umí vzít a vystřelit z vetší vzdálenosti. Jsou to jedny z nejhezčích gólů.
Kdo je z týmu největší dříč, a kdo naopak největší lenoch?
Největší lenoch nám utekl a zbytek maká naplno takže těžko říct všichni teď dřeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.