Formu, kterou mají Černovice, to je na klobouček. Pojedeme tam určitě chtít uhrát pěkný výsledek, plus ideálně sebrat nějaké body a nic lehkého nás nečeká, říká Tomáš Obranec, hráč 8. kola OP Pelhřimov.

V 8. kole OP Pelhřimov tým TJ Tatran Červená Řečice hostil Sk Obrataň a dokázal před svými fanoušky zvítězit 5:1. Výborným výkonem se na tomto zdařilém výsledku podílel především Tomáš Obranec, který vstřelil čtyři branky svého týmu. Po právu se tedy stal hráčem osmého kola a zde si můžete přečíst rozhovor, ve kterém jsme ho již podruhé v letošní sezóně vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, ty jsi v této anketě vyhrál již podruhé v tomto ligovém ročníku. Pravděpodobně máš mnoho příznivců z řad fanoušků, přátel či rodiny. Je to přece jenom anketa, kde rozhodují hlasy fanoušků…Jak si tohoto ocenění vážíš?
Ahoj, díky. Je to takové milé zpestření, přece jenom rozhovory člověk nedělá každý den. Ocenění si vážím a je super. Snad nějaké ještě přibyde.
Jak tvé vítězství hodnotí spoluhráči v kabině? Kdo u vás drží kasu a jak je u vás v kabině pokuta za hráče kola?
Vice méně tohle moc neřešíme, občas to skončí nějakou kořalkou v hospodě, kterých je někdy dost. Jinak pokuta žádná.
V sestavě kola si do poslední chvíle soupeřil se spoluhráčem Janem Brázdou, který nakonec skončil těsně druhý. Bylo mezi vámi nějaké hecování během hlasování?
Honza si to určitě zasloužil možná i více než já, ale věřím v to, že se do sestavy dostane a nebude muset na to ani dlouho čekat, potom mu pomůžu vyhrát si rozhovor.
Jak hodnotíš zdařilé utkání proti Obratani, ve kterém sis zastřílel a vstřelil čtyři branky? Vyhráli jste vysokým rozdílem, ale pokud vím tak první poločas byl velmi vyrovnaný a nebylo to tak jednoznačné, že?
Kdyby Brázda nechytil nájezd, který měl skončit gólem, mohl být výsledek úplně jiný. První poločas z naší strany byl takový nemastný neslaný. V druhy půli to už bylo z naší strany lepší a zasloužená výhra zůstala doma.
V dalším kole vás čeká utkání v Černovicích, které jsou na prvním místě tabulky a zatím ještě neprohrály. Jak se na toto utkání připravujete a jak vidíš vaše šance na úspěch?
Formu, kterou mají Černovice, to je na klobouček. Pojedeme tam určitě chtít uhrát pěkný výsledek, plus ideálně sebrat nějaké body, nic lehkého nás nečeká. Příprava stejná jako na každý jiný zápas, nic speciální dělat nebudeme.
Teď se zeptám trochu na odlehčenou… Kolik myslíš, že v této sezóně vstřelíš ještě branek?
Těžké na tohle odpověď, záleží jak se bude dařit týmu a následně kolik toho dokážu spálit. Atakovat moje maximum nebo překonat ho, by bylo fajn.
V této soutěži podáváš skvělé výkony, kterými se řadíš mezi nejviditelnější hráče v soutěži. Nezvažuješ ve svém věku ještě působení ve vyšší soutěži?
Určitě zvažuji, ale teď to není na programu. Uvidíme časem.
Na závěr taková otázka mířící do minulosti… Jaké své sportovní úspěchy řadíš na první příčky? Na které období ve své kariéře vzpomínáš nejradši?
Neměl bych zapomenout zmínit titul s Červenou Řečicí po 41letech, který udělal spoustu lidem radost.
Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí v dalším kole.
Díky, měj se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.