Už od malička jsem si zamiloval Slavii a právě ta mi nějak přirostla k srdci, říká hráč 5. kola Tomáš Obranec.

V pátém kole soutěže se utkala Červená Řečice s Počátky. Právě Červená Řečice vzešla z tohoto utkání jako vítěz a suverénně vyhrála 9:2. Svým výkonem se na tomto úspěchu podílel Tomáš Obranec, který vstřelil úctyhodných pět branek a stal se hráčem kola. Nyní si zde můžete přečíst rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve gratuluji k vítězství v anketě o hráče 5.kola, ale především blahopřeji k velmi suverénnímu vítězství. Jak hodnotíš vstup Červené Řečice do tohoto ligového ročníku?
Vítězství je super, jinak díky. Víceméně zažíváme očekávaný vstup do soutěže, mohlo to být o něco lepší, ale je ještě brzo na nějaké hodnocení. Za pár zápasů se uvidí více. Snad nám forma vydrží i další zápas.
Se vstupem do soutěže souvisí také především atmosféra v kabině. Došlo k nějakým výrazným změnám v kádru po nucené pauze, zapříčiněné situací kolem nemoci covid-19?
Atmosféra je samozřejmě po vyhraném zápasu znatelně lepší. Došlo ke klasickým odchodům, jak už to u nás bývá zvykem, ale žádný z nich nebyl způsobený covidem Spíše sejít se vůbec na zápas ve větším počtu, je pro nás nadlidský úkol.
Kdybys měl v kabině vybrat vtipálka, určitého lídra, případně správného poctivce, kteří hráči by to byli?
Vtipálků je v kabině více, ale to je vždy k dobru. Lídra musím zmínit a tím je náš kapitán Dýnek, ale i já si vezmu slovo.
Dále by mě zajímalo na jakém hřišti se doposud hrálo nejlépe a naopak, které hřiště nebo tým je Vám nejvíce nesympatický.
V téhle sezóně samozřejmě v Počátkách, jinak se mi dle mého názoru hraje nejlépe tam, kde jsou hřiště s kvalitním trávníkem viz. Speřice nebo Žirovnice. Tým, který budí respekt delší dobu, jsou hráči Černovic, jelikož body odtud je těžké přivézt.
Nyní bych zamířil do tvého dětství a zeptal bych se, jestli máš nějaký fotbalový vzor, případně nějakého oblíbence
Jak je zmíněno v průběhu rozhovoru, jsem velký fanda Messiho, takže právě on je mým vzorem, ale nemůžu vynechat i mého tátu, který měl na mě velký vliv.
S tím souvisí také otázka, kterému tým fandíš a rád bych věděl proč.
Už od malička jsem si zamiloval Slavii a právě ta mi nějak přirostla k srdci.
Vím, že jsi velkým fanouškem Lionela Messiho. Jak vidíš jeho přesun do PSG?
Víceméně jsem to očekával už minulý rok, že opustí Barcelonu, ale nestalo se tak, jen největší kaňka na tom všem je, že neměl rozlučku před plným Camp Nou. Jsem zvědavý jak se mu bude dařit, jelikož teď už víme, že Mbappe zůstane, tak se nechám mile rád překvapit, jak skončí PSG v lize mistrů.
Kde si myslíš, že v sezóně skončí Červená Řečice a jaké máte jako mužstvo cíl?
Před sezonou jsme si dávali za cíl klidný střed, cokoliv navíc bude jen bonus. Tudíž podzim už částečně naznačí co a jak. Záleží jestli opět neskončí sezóna dříve jako v minulých letech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.