Když jsem byl menší, tak jsem měl za fotbalový vzor svého otce, říká hráč 4. kola Josef Pavelec

První vítězství v této sezóně vybojoval tým z Obrataně proti rezervě Žirovnice, kdy zvítězil 3:2. Obrovský podíl na tomto výsledku měl právě stoper Josef Pavelec, který vstřelil dvě branky a zaslouženě se stal hráčem 4. kola. Nyní si s hráčem kola můžete přečíst tozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve gratuluji k vítězství v anketě o hráče 4.kola, ale především blahopřeji k prvnímu vítězství v tomto ligovém ročníku. Jak hodnotíš vstup Obrataně do soutěže?
Děkuji a zároveň bych chtěl poděkovat kamarádům za hlasy v Obratani, ale i v Pacově. Vstup do soutěže pro nás nebyl jednoduchý, především z toho důvodu, že jsme ho zahájili dvěma osmi gólovými příděly. Poslední zápas jsme odbojovali a vydřeli vítězství.
Se vstupem do soutěže souvisí také především atmosféra v kabině. Došlo k nějakým výrazným změnám v kádru po nucené pauze, zapříčiněné situací kolem nemoci covid-19?
Atmosféra v kabině je dobrá. Myslím si, že i když se rok nehrálo, tak nás Covid nějak výrazně nepostihl. Přišli jsme však o dva klíčové hráče. Radek Vítámvás se vrátil do Pacova a Patrik Fišer skončil vinou pracovního úrazu. Naopak do Obrataně se vrátil Fanda Hovorka.
Vrátil si se do Obrataně z Pacova. Nelituješ svého rozhodnutí? Proč si se rozhodl právě pro Obrataň?
Svého rozhodnutí nelituji. Poslední roky se nám v Pacově moc nedařilo a víceméně jsem do fotbalu ztratil chuť. Proto jsem velmi rád za telefonát s Jardou Přibylem (obrataňským trenérem), který mě oslovil už po několikáté. V Obratani jsem začínal jako malý kluk, tak jsem se vrátil zpátky do rodného klubu.
Dále by mě zajímalo na jakém hřišti se ti doposud hrálo nejlépe a naopak, které hřiště nebo tým je ti nejvíce nesympatický.
Tak určitě se budu vždycky rád vracet na hřiště do Pacova. Až na poslední utkání se mi docela dařilo proti Kamenici, naopak týmy z Humpolecka moc nemusím.
Nyní bych zamířil do tvého dětství. Jaký byl tvůj fotbalový vzor? Měl si nějakého oblíbence?
Když jsem byl menší, tak jsem měl za fotbalový vzor svého otce, se kterým se mi povedlo odehrát několik sezón za Obrataň B. Vždycky se mi líbili hráči na pozici předstopera nebo libera, ale je škoda, že dnes se již na klasického předstopera nehraje.
Jakému týmu fandíš v nejvyšší české soutěži? Máš nějaký oblíbený tým ze zahraničí?
Jsem Slávista, proto zcela otevřeně říkám "Smrt Spartě". V zahraničí fandím německému Bayernu Mnichov.
Kdybych se přesunul zpět do Obrataňské kabiny. Kdo je v kabině považován za vtipálka? Kdo je klasickým lídrem? A kdo je správný poctivec?
Řekl bych, že vtipálkem v kabině je Lukáš Vlach s Fandou Hovorkou. Lídrem je nyní zraněný Patrik Fišer a správným poctivcem je Ondra Pražák.
Kde si myslíš, že v závěru skončí Sk Obrataň a jaké máte cíle do zbytku soutěže?
Na poslední otázku odpovím klasicky. Jdeme zápas od zápasu a soustředíme se vždy na ten nejbližší. A díky tomu, se naše cíle mění každý týden. Určitě bychom se chtěli pohybovat někde ve středu tabulky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.