Jiří Konrád: Bez diváků to bude špatné

Ani uplynulé kolo I. A třídy nic nezměnilo na dominanci Jakubčovic nad Odrou, které zvítězily i v sedmém soutěžním utkání. Tentokrát si na domácí půdě poradily s Malými Hošticemi, přičemž v tomto zápase se jednou trefil také Jiří Konrád. Právě on pak naprosto dominoval anketě o nejlepšího hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Získal jste zhruba sedmdesát procent všech hlasů. Počítal jste s takovou podporou anebo vás to samotného překvapilo? Zdá se, že ostatní týmy už rezignovaly…
Takovou podporu jsem asi nečekal, ale vítězství mě nepřekvapilo. Kluci to berou poctivě. Tak párkrát se o to pokoušeli nás dohnat, ale marně. (úsměv)
Čím teď pohostíte své spoluhráče?
Jsou zvyklí na buchtu, tak to nebudu měnit. Řeknu ženě, ať něco upeče. Kdybych pekl já, tak už by asi nikdy nehlasovali. (smích)
Můžete nám ještě přiblížit sobotní zápas s Malými Hošticemi? Šlo o bezproblémové vítězství anebo vás soupeř potrápil?
Myslím, že doma to byl zatím nejtěžší soupeř. Byli důrazní a nedávali nám moc prostoru. Do 70. minuty to byl otevřený zápas.
Vy jste výhru pečetil posledním gólem. Popište nám prosím situaci vedoucí k vaší brance.
Dostal jsem z lajny krásný centr od Murinka a jenom jsem nastavil nohu. (úsměv)
Soutěží stále procházíte bez jakékoliv ztráty. Jak dlouho to ještě potrvá? Neříkáte si teď v kabině, že by bylo fajn takhle dotáhnout fotbalový půlrok a nakročit k postupu do krajského přeboru?
Doufám, že co nejdéle. Je lepší, když se týmu daří a vyhráváte. V kabině se o tom nemluví. To se uvidí na konci sezony, jak bude vypadat tabulka, ale teď je pořád brzo přemýšlet o postupu.
Neměli jste strach z toho, že teď dojde k přerušení soutěže kvůli koronaviru? Vám by to asi moc nepomohlo…A co si o tom myslíte? Jste připraveni na zápasy bez fanoušků?
No Malin říkal, že to byl v sobotu poslední zápas, tak jsme byli zvědaví. Ale ještě to vyšlo. Bez fanoušků je to špatné. Je vždycky lepší, když vám někdo nadává, než když je ticho. (smích)
Nyní zamíříte ke šlágru kola do Kravař. Co očekáváte od tohoto utkání a domníváte se, že jde o souboj dvou hlavních postupových aspirantů?
Nevím, jestli dvou aspirantů na postup, ale určitě dvou týmů, které chtějí hrát na vrchu tabulky. Bude to kvalitní zápas. Obě mužstva chtějí hrát fotbal a navíc se bude naposledy hrát před diváky. Takže to bude vyhecovaný zápas.
Vy osobně jste se do Jakubčovic vrátil v loňském roce z Oder, kde jste s fotbalem začínal. Proč jste změnil dres a jak jste v Jakubčovicích spokojený?
Chtělo to změnu. V Odrach už mě fotbal tolik nenaplňoval, jak bych chtěl. V Jakubčovicích jsem spokojený.
Jakého úspěchu si během své kariéry nejvíce vážíte a čeho byste ještě chtěl ve fotbale dosáhnout?
Nějaké velké úspěchy nebyly. Ten možná přijde tuto sezonu. (úsměv) Dosáhnout bych chtěl toho, abych si ještě nějaké ty roky zahrál a byl zdravý. To mi úplně stačí.
Na jaké pozici se na hřišti nejlépe cítíte a máte nějaký fotbalový vzor?
Tam, kde hraju, to znamená ve středu pole. Nějaký fotbalový vzor nemám. Líbí se mi, jak hraje Erling Haaland.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.