Pavel BOUBAL: Soutěž bude náročná a musíme jít zápas od zápasu

V součtu s nedohraným loňským ročníkem OP se popáté v řadě na vrchol naší ankety o Hráče kola ( sezóny ), podařilo fanouškům a čtenářům našich stránek svými hlasy zvolit fotbalistu hájící barvy mužstva SK Zliv. Poprvé budeme mít možnost si přečíst rozhovor se záložníkem Pavlem BOUBALEM. Ten svým vydařeným výkonem a dvěma asistencemi pomohl k dalšímu vítěznému zápasu dlouhodobě jednoho z nejlepších celků OP na hřišti v Žabovřeskách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj. Gratuluji k zisku ocenění Hráče kola :-) Co říkáš na to, že ses jím stal právě Ty a vůbec že ses dostal díky trenérovi do sestavy kola?
Ahoj, děkuji ;-) Už když jsem se objevil v sestavě kola, bylo mi jasné, že se chlapci postarají o to, abych to celé vyhrál a přispěl něco do týmové kasy :-D :-D Hlavně Venca Fürst to pečlivě hlídal :-) Trenérovi musím samozřejmě poděkovat, protože to musel mít při volbě velmi těžké.
Jaký byl pro Tebe osobně návrat na hřiště do soutěžního zápasu takřka zase po roce? :-)
Bylo to dlouhé a myslím si, že o to byla větší chuť, si zase zahrát soutěžní zápas. Nakonec se rozjezd i výsledkově povedl a o to je větší spokojenost. Jediné, co mi bralo radost ze hry, bylo bohužel hřiště.
Chuť si jistě spravíš o víkendu na Hluboké. Jaký zápas očekáváš vzhledem k tomu, jak se Hluboká v úvodním kole odprezentovala na hřišti v Temelíně?
Na Hluboké je to vždy těžký zápas, navíc derby a určitě nás nečeká nic jednoduchého. Ale jelikož se nám vloni nepodařilo postoupit, tak teď máme jasný cíl a pojedeme si pro tři body! Sílu týmu rozhodně máme a věřím, že i tento zápas zvládneme do úspěšného konce :-)
Když už zmiňuješ nedohranou minulou sezónu, jak moc mrzelo, že jste nemohli dotáhnout tak skvěle rozjetý ročník do konce?
Mrzelo nás to hodně, protože podzim byl opravdu skvěle rozehraný a tým si zasloužil postoupit o soutěž výš. O to větší motivace bude do této sezóny a určitě tomu pomůžou i nově příchozí hráči. Dovolím si tvrdit, že teď jsme ještě silnější. Soutěž bude náročná a musíme jít zápas od zápasu.
Nepletu-li se, není to relativně tak dlouho, co si nehrál kvůli vážnějšímu zranění. Jak to s Tebou vypadá a jak se cítíš po návratu na zelený pažit? :-)
Ano, to se nepleteš :-) Bohužel, jsem si při návratu do Zlivi přetrhl vazy v koleni a musel jsem na plastiku. Dlouho jsem hledal chuť zpátky do hry a snad poprvé v životě jsem si říkal, že skončím. Musím přiznat, že teprve teď se mi podařilo tak trochu všechno vyhnat z hlavy a začít si fotbal znovu užívat, ale už se to bohužel odrazilo na moji hře. Do ničeho nejdu tak po hlavě jako dřív. :-)
Jak by ses charakterizoval jako člověk v osobním životě a jako fotbalista, ať už dříve nebo nyní? :-)
V osobním životě jsem hlavně kliďas, který je pro každou srandu :-D A fotbalově to bylo spíše jako bojovník, který nevypustil žádný souboj, ale to už se změnilo a tak je těžké se teď jakkoli hodnotit. Myslím si, že mám dobrou zasekávačku a nejvíce ji miluje náš kapitán Jarda Zrun :-D :-D Dříve jsem byl více impulsivní, ale s věkem přišlo určité zklidnění :-D :-D
Prošel si třemi kluby včetně aktuálního působiště ve Zlivi. Kde si zažil nejlepší fotbalová léta? :-)
Toto je těžké hodnotit, protože na všechny týmy vzpomínám rád.. Ve Zlivi jsem zažil krásné časy a zahrál jsem si tu i Krajský přebor. Při návratu jsem měl jediné přání a to, aby se Zliv posunula tam, kam patří. V Bavorovicích jsem byl taky velmi spokojený, zažil jsem tam super partu a hlavně se nám podařilo i postoupit. Rakousko se hodnotí trochu odlišně, ale i přesto musím říct, že jsem tam byl vždy v lepším týmu a měl jsem štěstí na své české spoluhráče.
Máš nějaké předzápasové nebo pozápasové rituály?
Tak to bohužel nemám. Možná dříve jsem nějaký měl, ale teď už si jdu fotbal spíše jen užít a nezranit se. :-D
Máš nějaký oblíbený fotbalový tým a případně v někom fotbalový vzor? :-)
Já a téměř celá kabina fandí Slavii Praha. Nyní žádný fotbalový vzor nemám, ale líbí se mi styl Radka Hanouska, ke kterému vzhlížím celý život a jsem rád, že jsem si s ním na závěr kariéry mohl zahrát :-D
Tahle odpověď by se určitě nelíbila vašemu trenérovi :-D No a závěrem dostaneš prostor Ty, pokud by si chtěl někomu něco vzkázat, máš k tomu nyní příležitost :-)
Chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali hlas. Našemu týmu popřát, ať se daří, vyhýbají se zranění a vydaří se nám ten vytoužený postup. A Vám co největší sledovanost a ať to děláte stále tak dobře jako doposud. Děkuji za rozhovor ;-)
Já taktéž děkuji za fajn rozhovor, ať se daří a hlavně zdraví slouží :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.