Ondřej Malina: Vítězství v anketě bych vyměnil za tři body s Fulnekem

Závěrečné kolo ankety o nejlepšího hráče kola nabídlo zajímavý souboj mezi dvěma zkušenými obránci. Větší podporu nakonec získal jakubčovický stoper Ondřej Malina, který se dokonce v prestižním derby proti Fulneku zapsal mezi střelce a gólově tak přispěl k divoké remíze 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nevyměnil byste vítězství v této anketě za tři body ze zápasu proti Fulneku?
Je to sice klišé, ale určitě vyměnil. Moc nescházelo.
Prý dost hecujete samotné hlasování. Doporučoval jste spoluhráčům, aby vám posílali hlasy, anebo jste tomu nechal volný průběh? Co teď dostanou za odměnu? Uvidíte se s nimi ještě vůbec před další sezonou?
Tak tentokrát to šlo úplně mimo mě, ani jsem pořádně nezaznamenal nominaci. (úsměv) Ale náš kapitán se o vše postaral a zbantoval kluky z kabiny, díky Šrajo! Každopádně všem děkuji za hlasy. Se spoluhráči se určitě uvidíme ať už na různých fotbalových turnajích, nebo na oslavě narozenin nejlepšího správce v historii kopané (vše nejlepší!). Odměnu ale nechám až na novou sezonu.
Nominaci jste získal za sobotní derby s Fulnekem, které nabídlo šest branek. Můžete prosím toto utkání krátce zhodnotit?
Myslím si, že diváci viděli velmi zajímavé utkání. Brzy jsme sice inkasovali, ale postupně jsme přebrali otěže zápasu a dovolím si tvrdit, že jsme byli po celý zápas lepším týmem. Bohužel se hraje na góly a my dostali tři opravdu hloupé branky. Tohle utkání jakoby charakterizovalo naši celou sezonu. Hráli jsme kvalitní fotbal, dali spoustu branek, ale bohužel jsme inkasovali spoustu laciných gólů.
Proč jste neudrželi slibné vedení? Kde se stala chyba?
V první řadě je také třeba přiznat, že Fulnek nejsou žádní nazdárci. Mají v týmu výborné fotbalisty, a jakmile trošku polevíte v koncentraci, ihned vás potrestají. Prostě se stalo, ale se sezonou jsme spokojení.
Vy moc gólů nestřílíte. Popište nám prosím vaši trefu a jak velký ohlas v kabině vzbudila?
Je pravda, že mi to tam letos moc nepadalo. Spíše jsem trefoval tyčky a břevna. Jinak šlo o klasický gól ze standartní situace, kdy Ryba (David Rybařík) trefil krásně prostor a já si to našel.
Před zápasem se spekulovalo, jestli to náhodou Fulneku nepustíte. Jak byste na tyhle řeči reagoval?
Ani se mi na tyhle řeči nechce reagovat. Spekulují pouze internetoví hrdinové. V Jakubčovicích nikdy žádný zápas nikomu nikdo nepustí.
Nakonec jste obsadili třetí příčku tabulky. Jak jste s tímto umístěním spokojeni a nemrzí vás trošku, že vám postup opět unikl?
Jsme spokojeni. Obě dvě mužstva před námi byla o kousíček lepší a postup si plně zaslouží. Já věřím, že se o postup popereme opět příští rok.
A jak hodnotíte svůj přínos mužstvu? Zamlouvaly se vám vlastní výkony anebo cítíte rezervy?
Vždycky to může být lepší. Fotbal je ale hlavně týmový sport a myslím si, že všem fanouškům se výkony Jakubčovic musely líbit. Hlavně nás to bavilo, a to je to nejdůležitější.
Zůstáváte i příští sezonu v Jakubčovicích anebo opět měníte dres?
V Jakubčovicích mi nic nechybí. Na druhou stranu, život přináší různá překvapení. Teď se ale hlavně těším na dovolenou.
Jaká bude vaše letní příprava na příští sezonu?
Letní přípravy nejsou nijak zvlášť dlouhé. Jde o to se hlavně sehrát a začlenit do týmu nové hráče. Každopádně věřím, že náš trenér nás připraví perfektně! Ostatně stejně jako loňskou sezonu.
Blíží se léto, kam vy plánujete vyrazit na prázdniny?
Jedeme do Rakouska, do Alp, a potom do Tater. Upřednostňuji túry na horách před ležením na pláži.
Jaký je váš největší fotbalový zážitek?
Pořád věřím, že ten největší teprve přijde!
Kdybyste nehrál fotbal, který sport byste dělal?
Vůbec si nedovedu představit, že bych nehrál fotbal. A kdyby přeci, tak snad nějaký týmový sport, třeba hokej. Strašně mě baví být součástí kabiny a užívat se srandu a atmosféru, která je v jakubčovické kabině parádní!
Máte nějaký předzápasový rituál?
Vždycky jsem míval do té doby, než jsme prohráli. Tak jsem to postupně měnil, až to postupně úplně vyšumělo. Teď už si jdu zápas hlavně užít.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.