Letos nejčastěji nominovaný hráč Tatranu Tomáš Obranec konečně dosáhl na vítězství

Dlouho očekávaný rozhovor s Tomášem Obrancem je konečně na světě. Kanonýr Červené Řečice je dost možná jedním z nejčastěji nominovaných hráčů do sestavy kola vůbec, nejen v rámci Poutník ligy. Střelec 39 gólů táhne Tatran za postupem. Jestli se mu to povede, to si budeme počkat až do konce sezóny, zelenobílí jsou však na velmi dobré cestě k tomu, aby to vyšlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Tome, gratuluji ti k výhře v sestavě kola, která však podle mého měla jednoznačně přijít podstatně dřív, už jenom proto, že letošní sezóna v Poutník lize patří nejen tobě, ale s blížícím se závěrem soutěže i celému Tatranu, který svými góly táhneš směrem k postupu. Burcoval jsi své okolí, aby další z tvých mnoha nominací konečně proměnilo ve vítězství, nebo v tom má prsty někdo jiný?
Ahoj, no spíše si myslím, že někdo jiný, jelikož v hlasování sestavě kola si dám vždycky maximálně hlas a tím moje aktivita u hlasování končí, jelikož ostatní týmy to vyhrávají o dost hlasů.Proto výsledek pro mě byl dosti překvapující a potěšil.
Byť se Tatran s neplánovaným a značně smutným koncem brankaře Tomáše Paťhy souběžně vzdal i aktivity na fotbalunas.cz, jelikož právě on měl zasílání reportů na starosti, tak tvé jméno se v sestavě kola objevovalo velmi často, což nebylo těžké s ohledem na tvůj dopad na hru celého týmu. Sleduješ dění na fotbalunas.cz, respektive registruješ fakt, že během jedné sezóny jsi si vydobyl takový respekt, že soupeři jako nejlepšího hráče Tatranu neoznačí nikoho jiného než tebe?
Když se nejdříve vrátím k Tomášovi(bejkovi) tak právě jeho absence jak na hřišti tak v kabině a v neposlední řadě jeho účast na reportech mě dosti mrzí, ale plně jeho rozhodnutí chápu a udělal bych to samé.Dění na stránkách jsem ze začátku sledoval letmo, ke konci sezóny a vzhledem ktomu jak se všechno vyvíjí tak sleduji o něco více.Za takzvaný “respekt” jsem mile rád, ale je to práce celého týmu, jen je moje jméno vidět u gólů .
Tatran s Lukavcem dlouho držel krok, jenže TJ Start působil dojmem, že dohnat je bude zřejmě nemožným úkolem. Stačil však výpadek formy, 4 prohry v pěti zápasech a najednou jsou první "zelenobílí" a zbývající tři kola máte kompletně ve své režii. Je v tuhle chvíli Tatran opravdu tak silný, aby mohl rovnocenně bojovat i v I.B třídě?
Náskok Lukavce se zdál se vší úctou jako nemožné dotáhnout, ovšem stačil “anglický týden” který se jim nepodařil a najednou jsme byli zpátky ve hře. Když se sejdeme tak jsme konkurence schopný i ve vyšší soutěži, ale to ještě předbíháme.
Utkání Lukavec-Červená Řečice bylo zřejmě zlomové. Lukavec hrál doma,držel první místo v tabulce, zkrátka vše hrálo v jeho prospěch. Nakonec ho však potupná porážka 0:6 ve šlágru kola klidně může stát prvenství, které držel drtivou část sezóny. Jaký to byl podle tebe zápas? Můžeš ve zkratce popsat jeho průběh?
K zápasu v Lukavci jsme se dosti upínali, taktéž i naše motivace byla vysoká,jelikož případná výhra nám mohla hodně pomoci v boji o první příčku.První poločas se lámal vše chvíli, když jsme dali po rohu gól a Lukavečtí po 3minutách mohli srovnat, naštěstí pro nás nastřelili jen břevno z jasné šance. Druhý poločas začal hodně ležérně z obou stran a rozhodlo dle mě, až zvýšení skóre na 3:0 v rychlém sledu. Potom když vedeme tak se nám samozřejmě hraje daleko lépe. Konečný vysoký výsledek odpovídá hlavně průběhu druhého poločasu, který je z finálního hlediska hodně krutý pro Lukavec.
Mimo toho, že v současnosti jsi hráčem TJ Tatran Červená Řečice, tak máš za sebou zkušenosti i v věhlasnějších štací. Nejprve to byl FK Pelhřimov, ale měl jsi i to možnost zahrát si v klubu FC Vysočina Jihlava. Jaké jsou tvoje vzpomínky na tato dvě angažmá?
Na pelhřimovskou štaci mám jenom dobré vzpomínky. V žácích i v dorostu se sešla fajn parta. Jihlavská štace byla sice krátká, ale co se týče fotbalovosti mi dala hodně.
Máš ambice zahrát si znovu ve vyšších soutěžích?
Ambice by určitě byla, uvidíme časem jestli ano nebo ne.
Jak by jsi charakterizoval tým TJ Tatran Červená Řečice?
Jak je o nás známo jsme bojovný tým, ale hlavně parádní partou, která stojí za naší letošní formou. I tak si myslím,že většina hráčů našeho týmu má daleko větší kvalitu, než právě na soutěž v které hrajeme.
V kolika letech jsi s fotbalem začínal a kde jsi udělal své první fotbalové kroky? Hraješ na postu útočníka odjakživa?
S fotbalem jsem začal v šesti letech právě v Červené Řečici.jelikož jsem byl nejmladší a nejmenší tak mě trenéři vždycky posílali do útoku, tam prý člověk nic nezkazí a nějak mi to zůstalo dodnes.
V kom vidíš svůj největší fotbalový vzor a kterému klubu držíš palce nejvíce?
Fandím od malička Slavii, fotbalový vzor je pro mě Messi.
Co dalšího děláš ve svém volném čase, když pomineme fotbal?
Ve volném čase chodím hlavně běhat a občasná posilovna plus občasné posezení s kamarády u piva.
Díky za rozhovor Tome. Měj se a zase někdy, čus. ;)
Taktéž děkuji, snad někdy znova. Měj se, ahoj.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.