Tomáš Senft je věrný svému klubu již od mladší přípravky

Proti rezervě Táborska se trefil dvakrát, čímž pomohl k bodovému zisku. Vytvořil si i další šance, ty už ale neproměnil. I tak ale patřil na hřišti k nejlepším a díky hlasům našich čtenářů si vysloužil ocenění hráče kola. Sedlčanský útočník v téhle sezóně tohoto ocenění dosáhl již podruhé. Předešlý rozhovor s ním si můžete prohlédnout ZDE.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rezervě Táborska jste dal dva góly, přesto to na body nestačilo. Jak se Vám hrálo proti klukům, co nastupují i ve druhé nejvyšší souteži?
Bohužel jsem několik dalších vyložených šancí neproměnil a opět jsme dostali celkem laciné góly. Bylo vidět, že trénují každý den a jsou naběhaní, rozumí si s balónem, takže pro nás to bylo velmi fyzicky náročné.
Je dle Vás zrovna B-tým Táborska po fotbalové stránce kandidátem na sestup nebo byste viděl na pád do nižší soutěže jiného adepta?
Po fotbalové stránce určitě ne, hráli velmi pohledný fotbal. Když to nebudeme my, tak je mi to asi jedno (smích).
Nyní se nacházíte v polovině tabulky s takřka vyrovnaným skóre. Je tato část tabulky ta, kam Sedlčany patří?
Bohužel nás dlouhodobě trápí malá účast na trénincích, kde téměř polovina základní sestavy trénuje jen jednou týdně, ale jsem přesvědčen, že máme navíc.
Jaká byla nálada v kabině po prohře v Čížové, dramatickém zápasu s Mariánkami a dvou vysokých prohrách s Rakovníkem a Doubravkou? Nepadlo to najednou na tým?
Určitě nás ty porážky mrzí, ale myslím, že jsme v relativní pohodě a hrajeme vždy zápas od zápasu.
V Sedlčanech jste jako malý začal. Zkusil jste si i jiné angažmá nebo jste věrný srdcař a klub jste dosud neopustil?
Celou dobu působím zde v Sedlčanech. Vždycky tu byla super parta, takže o zábavu nebyla nouze.
Prozradíte, kdo z kabiny vypije nejvíce piv a kdo naopak odpadá jako první? Nebo koho např. nepustí s týmem manželka?
Tak pár pivních odborníků nebo celkově pařmenů máme, ale to radši nebudu ventilovat (smích). Většinou odpadá nebo jakkoliv zmizí Kryštof (smích).
Jak slavíte vstřelený gól? Máte nějakou stálou oslavu nebo to je vždy takový "freestyle"?
Záleží na situaci, ale žádnou stálou oslavu nemám. Vždy mě potěší, když se za mnou rozběhnou radovat spoluhráči.
Jaký tým v soutěži byste označil za nejkvalitnější a naopak?
Nejkvalitnější zatím asi Čížová, ale ještě jsem zvědavý na Admiru. Když bych měl posuzovat z herního projevu proti nám, tak se mi moc nezamlouvala hra Berouna.
Proti kterému klubu se Vám osobně tuhle sezónu hrálo nejlépe a na jaký zápas nemáte dobré vzpomínky, na jakého soupeře se netěšíte?
Zatím to nebyla žádná hitparáda, takže doufám, že takový zápas ještě přijde. Určitě na ty poslední tři zápasy, ty se nám vůbec nepovedly. Těším se na poslední zápas proti Hořovicku a hlavně na následující dokopnou.
Jaké jsou Vaše volnočasové aktivity, když nejste zrovna na hřišti?
Rád zajdu posedět s přáteli, dále mezi aktivity patří sledování sportovních přenosů a filmů celkově. Občas si také zacvičím v posilovně nebo doma.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.