Příprava na derby s Dobříší bude identická jako na každý jiný zápas, říká Tomáš Senft

Velmi produktivní byl Tomáš Senft v zápase proti Soběslavi. Ze třech branek svého týmu dal sám dvě a na jednu přihrál. Zcela zasloužená nominace a následné vítězství. Nyní s hráčem kola přinášíme rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Se Soběslaví se Vám dařilo, měl jste podíl na všech gólech. Jak jste si užíval vítězný potlesk velmi početné fanouškovské základny?
Podíl bych dal celému mužstvu za povedený výkon, ikdyž byla pasáž, kdy se nedařilo, tak jsme to zvládli a získali cenné body a ukázali jsme fanouškům, ze umíme hrát hezký fotbal.
Jak probíhala zimní příprava Tatranu?
Trénovali jsme čtyřikrát týdně a měli jsme myslím sedm nebo možná více přátelaků a krátké soustředění v Sušici. Příprava byla celkem dlouhá, ale trápila nás velká neúčast, tak to bylo nezbytné.
Došlo během zimy k nějakým změnám v kádru?
Měli jsme opravdu hodně zraněných hráčů, ale kádr se víceméně nezměnil. Jedinou výjimkou je David Čejda, který nahradil zraněného Honzu Vystyda.
Nyní zajíždítě do Dobříše, která oproti výkonům z podzimní části vstoupila do té jarní dobře a boduje. Budete se na tento zápas nějak speciálně připravovat?
Vrátili se jim kvalitní hráči, kteří byli nějakou dobu mimo a je to znát. Příprava bude identická jako na každé utkání, ale víme, že je to okresní derby a tento zápas je vždy hlavně o osobním přístupu a velké bojovnosti.
Na jakém postu nastupujete nejraději? Je útočník Vaše stále místo?
Je to útočník. V minulosti jsem hrával i v záloze, ale mám radši hru vpředu a defenzivní úkoly nejsou zrovna moji předností.
V kolika letech a kde jste s fotbalem začínal?
Myslím, že to bylo v 5-6 letech právě v Sedlčanech. Byl to taťka, který mě k fotbalu přivedl, také tu působil.
Na jakou část kariéry vzpomínáte nejraději?
Nejspíš je to první rok v divizi, kdy tu panovala obrovská euforie, jak ze strany hráčů, tak fanoušků.
Kterého fotbalistu obdivujete nejvíce a koho naopak nemusíte?
Obdivuji mnoho hráčů, ale nejvíce Cristiana Ronalda a Ronalda, co hrával za Brazílii. Někoho, koho bych vyloženě neměl rád, nemám, ale nelíbí se mi, když se hráči zbytečně válejí po zemi nebo hrají s přehnanou agresivitou.
Jak byste hodnotil vystoupení naší reprezentace ve dvou zápasech se světovými fotbalovými giganty?
Podle mě nikdo moc v body nevěřil, tyhle země jsou úplně jinde. Proti Anglii to byla katastrofa a v utkání s Brazílií už jsme byli obstojnějším soupeřem.
Jaké šance dáváte pražské Slavii proti jednomu z nejzvučnějších týmů v Evropě - Chelsea?
Jelikož jsem fanoušek Slavie, tak jim věřím, dokázali téměř nemožné už se Sevillou, která v posledních letech EL několikrát vyhrála. Věřím, že do toho dají vše a ukážou, že i české kluby mají kvalitu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.