ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Podzimní.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Tak už jste se konečně dočkali! Rozhovor s Adamem Mišoněm, jakožto nejlepším hráčem podzimní části Poutník ligy nemohl chybět, či být opomenut v žádném případě. Hlavně proto, že pro Adama hlasovalo tolik fanoušků, tak věřím, že spokojenost s výsledkem bude asi velká, na druhou stranu, ani žirovnický tábor v podobě podporovatelů Jana Metličky se nenechal zahanbit a zajistil natolik vyrovnanou bitvu, kterou asi hned tak neuvidíme. První místo ale patří právoplatně Adamovi, jemuž patří i následující řádky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Adame, k úžasnému individuálnímu fotbalovému úspěchu ti samozřejmě musím v první řadě pogratulovat. Spolu se spoluhráčem Davidem Slabým jsi do hlasování o nejlepšího hráče podzimu v Poutník lize vstupoval zřejmě jako jeden z hlavních favoritů a to hlavně díky velkému zájmu lukaveckého fotbalu o dění na fotbalunas.cz. Počítal jsi však s tím, že za 3 měsíce získáš přes 1000 hlasů, což je na takhle malou soutěž více než obdivuhodný počin?
Ahoj, děkuji ti za gratulaci. Samozřejmě, že počítal, od začátku jsme byli vyhecovaný, že to prostě jeden z nás musí vyhrát a to se nám i vyplnilo. Zapojili se všichni mí spoluhráči a také spousta mých kamarádů, takže nebylo pochyb, že se to jednomu z nás povede. Sice to bylo těsné až do konce, ale výsledek jsme si z přehledem pohlídali.
Přestože jsi se počtem získaných hlasů vyšplhal takhle vysoko, tak ani omylem nešlo o jednostranný souboj. Konkurence v podobě Jana Metličky ti vytrvale dýchala na záda a vše se zastavilo na rozdílu pouhých 7 hlasů, v podstatě tak měl rozhodující váhu každý zaslaný hlas. Šlapal jsi po svém okolí, aby tě k tomu prvnímu místu dotlačilo za každou cenu, nebo si vzal taktovku někdo jiný z klubu?
To sice ano, pouhých 7 hlasů rozhodlo, ale během hlasování jsme se pár dní flákali, takže nás pan Metlička překvapil, ale jak už jsem psal, pohlídali jsme si to! Popravdě já jsem nechtěl být ten "vyvolený" , ale kluci z týmu si mě prostě vybrali a dotlačili mě k vítězství společně.
Lukaveckému fotbalu se celkově celý podzim vyvedl bezchybně, tvá výhra v sestavě podzimu, je tak jen jistě velmi příjemnou tečkou, po které však bude příběh pokračovat ještě na jaře. V TJ Start jste dokázali po sezóně 2017/2018 plné trápení zabrat a obrátit o 180°. Najednou se z outsidera stal hlavní adept na postup do I.B třídy a zároveň i půlmistr ročníku 2018/2019. Cítíš z týmu odhodlání dotáhnout tuhle cestu do vítězného konce, nebo teď bude cílem hlavně udržet se alespoň v TOP5 a v soutěži se stabilizovat?
Hrajeme na vítězství každý zápas, což bylo vidět hlavně při domácích zápasech, kdy jsme neměli konkurenci. Venku se nám vedlo o něco méně, ale to se stane. Venku to ovlivnili různé faktory(poutě,akce,zábavy) také to druhý den na hřišti soupeře bylo znát. rozhodně chceme jít výše, celý tým se na to soustředí, doufám, že tomu dáme všechno a dosáhneme co nejlepšího výsledku.
Další zajímavostí je bezesporu tvá fotbalová historie. V ní hraje samozřejmě prim TJ Start Lukavec, zaujmout může třeba i půlroční střídavý start z Lukavce do Pacova, jenže na co se chci hlavně zeptat, tak to jsou hostování v mládežnických kategoriích FC Sellier & Bellon Vlašim. Jak na tuhle kapitolu vzpomínáš? Pokud se nemýlím, tak jsi v té době nebyl jediným hráčem Lukavce, který tehdy dres Vlašimi oblékal.
Od malička jsem hrál za TJ START, poté jsme s pár kluky přestoupily do ještě bývalého GRAFFINU a to byla asi jedna z mých největších fotbalových zkušeností, kde jsem hrál 2 roky žákovskou ligu. Vzpomínám na to velice rád, fotbal kvalitní, skvělá parta kluků a spoustu úspěchů a srandy. Nebyl, hrál se mnou ještě dobrý kamarád Milan Zamrzla, který tam pak zůstal o pár let déle.
Fanoušci se vyjádřili jasně, nejlepším hráčem podzimu jsi ty, tenhle úspěch ti už nikdo nevezme. Koho by jsi však zvolil ty jako toho nejlepšího z Poutník ligy za celý podzim, nebo s volbou fanoušků souhlasíš?
Toto se těžko hodnotí. Dát kluky z Lukavce by bylo jednoduché v týmu mám kvalitní spoluhráče a vybírat z jiných týmů je náročné, kord když máme za sebou jednu sezónu.
Dá se přes zimu počítat, že váš už tak sehraný kádr bude ještě posílen o pár figurek, nebo po vzoru Tottenham Hotspurs zůstane vše beze změny?
Tým si sedí. Jestli někdo přijde, kdo ví, každopádně teď nám to klape.
Ještě něco málo přes dva měsíce a Poutník liga je zase zpátky. Běží u vás v Lukavci už zimní příprava naplno, nebo si ještě užíváte zimního klidu?
Úplná zimní příprava ještě nezačala, ale se sportováním nezaostáváme , chodíme na florbal atp. Zimní zahájíme teď v Únoru.
Ve kterém z celků Poutník ligy vidíš největšího konkurenta pro TJ Start Lukavec v boji o titul? Tahle bitva totiž není ještě ani omylem rozhodnutá a pouhý šestibodový rozdíl mezi prvním a šestým místem to jen stvrzuje. Na jaře je tak pořád na co se těšit.
Asi Horní Cerekev a Červená Řečice.
Který fotbalový klub je tvým nejoblíbenějším?
PSG v cizích soutěžích a SK Slavia Praha u nás.
Co sportovní vzor, který tě po celou kariéru, či osobní život inspiruje nejvíce?
Marcelo z Realu Madrid.
Jakým koníčkům se mimo fotbalu dále věnuješ?
Florbalu, Kovárna a facha :D
Co říkáš na fungování stránek fotbalunas.cz točící se kolem Poutník ligy? Jsi s ním spokojen, nebo bys něco změnil, či upravil?
Stránky moc nepozoruji, sleduji výsledky atp., jinak bych asi nic neměnil.
Díky za rozhovor. Ať se ti dál daří a nekončí to jen výhrou v sestavě podzimu.Uvidíme se na hřišti. Zatím se měj.
Taky děkuji, Ahoj.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.