Druhý víkend po sobě patří Lukavci, Davida Slabého střída David Ludvík

Nestalo se poprvé, že s rostoucí formou vzrostl i zájem o fotbalunas.cz. Konkrétně Lukavec je toho dalším zářným příkladem. Mladý bojovný tým zažívá zatím skvělou sezónu. Po loňské složité záchraně přichází klidná umístění v horních patrech a otázkou jen zůstává, jak vysoko se TJ Start až může vypracovat. V dobrých výsledcích pomáhá výrazně i brankař David Ludvík, ktrerý zaznamenal další povedený zápas a tedy i zaslouženou nominaci, kterou proměnil ve vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Davide. V první řadě gratulace k výhře nejen doma s Černovicemi, ale hlavně té v sestavě kola. Ještě nedávno věc skoro nemyslitelná se náhle vašemu klubu zadařila už podruhé za sebou. Trůn po Davidovi Slabém přebíráš ty a i nyní je to s velkým náskokem. Vnímáš v kabině rostoucí zájem o dění na fotbalunas.cz, nebo byly tyhle dvě výhry v anketě o nejlepšího hráče kola čistě dílem náhody?
Zájem o dění na fotbalunas.cz vnímám v kabině velký. Mladí kluci ho sledují pořád a je to vidět na tomto hlasování. Tímto jim moc děkuji, maťejům.
V posledních měsících byly velkým tématem nejen vaše vydařené výsledky, bídná forma Maratonu, ale i dle důsledků a zaslaných reportů agresivita, na kterou si stěžuje nejeden z vašich soupeřů a za pravdu jim dávají i vážná zranění, která se v téhle soutěži v nedávné minulosti v podstatě neobjevovala. Můžeš nám, kteří na vašich zápasech nejsou pravidelně přítomni objasnit zmíněné situace i z druhého pohledu? K tomu, udělat si obrázek, je přeci jen dobré znát obě verze příběhu.
Nechci to tady zase nějak moc rozebírat, je mi těch zranění líto, ale myslím si, že to nebylo z nějaké nadměrné agrese. Je to můj názor (už staršího hráče) a třeba v Červené Řečici rozhodčí ani neodpískal faul, uznal normálně gól. To co se dělo pak, už byla blbá reakce jednotlivého hráče.
Nebavme se jen o těchto příjemných individuálních úspěších. Ty by se totiž jen těžko rodily bez nadstavby ze hřiště, kterou letos dodáváte impozantním způsobem. Průběžné druhé místo, nejméně inkasovaných branek... Jak jste k téhle změně přes léto dospěli? Bavíme se tady o proměně z šedé myši, která se sotva zachránila, do role jednoho z velkých suverénů dosavadního průběhu. Překvapují tyto vydařené výsledky i tebe?
Výsledky máme letos opravdu dobré, ale myslím, že je to tím, že se nám daří více střílet góly. Máme v mužstvu mladé a běhavé hráče, kteří se od loňska zlepšili ale i vyzráli. Zvykli si na tuto soutěž a to se odráží na výsledcích. Ještě není ale konec a uvidíme jak to dopadne. Budeme se snažit to takhle udržet.
Máš z letošní sezóny zatím pocit, že by z ní mohl vzejít nějaký významnější úspěch pro váš tým? V porovnání s minulou sezónou může být úspěchem nazýváno asi vše kromě sestupu, jenže k tomu se letos ani omylem neschyluje. Jak vysoko si myslíš a doufáš, že budete po 26. kole?
Významnější úspěch nějak neřeším ale myslím si, že by to bylo umístění do pátého místa a hlavně udržení v této soutěži.
Tvou fotbalovou kariéru lemují dvě působiště, mezi nimiž jsi vytrvale pendloval. Současné v TJ Start Lukavec, ale i předchozí v nedalekém TJ Slavoj Pacov. Vzpomínáš na pacovské angažmá v dobrém?
V Pacově jsem hrál od žáčků až do mých 30ti let. Mám tam spoustu kamarádů s kterými jsem v kontaktu a stále se scházíme na staré gardě. Bylo to pěkné fotbalové období. Chtěl jsem tam ještě někdy vyhrát, ale to už se mi asi nepovede.
Kterého se současných hráčů TJ Start Lukavec považuješ za největšího tahouna týmu, na němž stojí výsledky nejvíce?
Největšího tahouna ti říkat nebudu, zase by to některým stouplo do hlavy. Myslím si, že tahounem je celé mužstvo a zatím to funguje na hřišti i mimo něj. Dobrým tahounem je trenér Milan Zeman.
Jsi odjakživa brankařem, nebo jsi si vyzkoušel i jiné posty, než jsi zjistil, že střílet góly a marně hledat spoluhráče do kombinace je naprostá ztráta času a pozice gólmana je zkrátka tím nejlepším?
Vždycky jsem hrál v poli a do branky jsem se dostal až před pár lety, kdy v Lukavci neměl kdo chytat a já už nemohl stejně běhat. Tak mě tam kluci schovali, abych jim nepřekážel. Zatím se nějak daří ale už cítím, že bude konec.
Čemu dalšímu se věnuješ, pokud zrovna nejsi na fotbalovém trávníku?
Ve volném čase se věnuji manželce a dětem, a teď i v poslední době hlavně výstavbě nového domu.
Kterému fotbalovému klubu fandíš nejvíce a který fotbalista je tvým nejoblíbenějším?
U mě je to rozhodně Bohemka a ne Sparta, jak psal posledně spoluhráč Slabý. Asi se přeřekl (to víš, je to jen policajt). Jinak vzor nemám ale líbí se mi hráči jako Ramos.
Jak pravidelně navštěvuješ stránky fotbalunas.cz? Který typ článku je tvým nejoblíbenějším a čemu naopak pozornost příliš nevěnuješ?
Stránky fotbalunas.cz já moc nesleduji a když tak jen občas kvůli výsledkům ostatních zápasů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.