Spousta lidí nás stále podceňuje, očekávám, že v Kamenici budeme bodovat, říká hráč 18. kola Ondřej Beneš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je to obránce čejovské bandy, Ondra Beneš. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Ondro, gratuluji k výhře v sestavě 18. kola OP Poutník ligy. Jaké máš pocity?
Ahoj. Překvapilo mě a příjemně potěšilo, že jsem se dostal do sestavy kola. Stát se hráčem kola už byl jen příjemný bonus. Moc děkuji všem za hlasy.
Podpořili Tě kluci v kabině? Od koho jsi dostal nejvíce hlasů?
Ano kluci v kabině mě dost podpořili jak v hlasování, tak hlavně na hřišti – je to týmové ocenění. Nejvíce hlasů jsem dostal od mého spoluhráče na stoperu Ondry Doležala, který je momentálně zraněný (Říkají nám dvě věže).
Tuto sezónu jste postoupili ze III. třídy do II. třídy Poutník ligy. Jaký byl postup?
Tak my na tuhle soutěž byli dlouhou dobu zvyklí. Po odchodu spousty hráčů jsme spadli a dávali tým znovu dohromady, což se nám povedlo a teď si to užíváme. Máme dobrou partu jak na hřišti, tak mimo něj.
Do konce sezóny Vás čekají čtyři utkání. Horní Cerekev má náskok 15 bodů, udržíte se na čtvrté příčce?
Upřímně momentálně ani moc tabulku neřešíme i když by bylo hezké udržet 4. místo, ale zranilo se nám 5-6 hráčů ze základní sestavy, což musí být znát na výsledkách. Kdybychom neměli hráče, co v nouzi můžou zaskočit, tak nevím, jak bychom to dohráli. Příští sezónu budeme ostatní zase válcovat až se dají všichni kluci dohromady.
V sobotu jedete do Kamenice, jaký očekáváš výsledek utkání s lídrem soutěže?
Do Kamenice nejedeme jako favorité, ale to nám právě bude vyhovovat. Spousta lidí nás stále podceňuje. Očekávám, že budeme bodovat a pomůžeme tak klukům ze Speřic k 1. místu.
V týmu s tebou také působí Jakub Žáček, který s 12 góly je druhým nejlepším střelcem Poutník ligy. Má nějaký vliv na výsledky?
Jakub je výborný spoluhráč a jeden z mála, kterého bych nechtěl bránit. Leze svou tvrdostí všem soupeřům na nervy a navíc je gólový i když teď na jaře to nemůže prolomit. PS: Mohl by trošku změnit životosprávu (smích).
Jak často se s klukama scházíte na trénink?
Tréninky máme 2x týdně, ale samozřejmě jsou hráči, co chodí furt a co jen občas převážně z důvodu práce. Ale třeba i to se nám povede zlepšit.
Věnuješ se krom fotbalu i jinému sportu?
Momentálně se jinému sportu nevěnuju, jen občas jezdím na kole a když jsou v Čejově nohejbalové turnaje, tak se snažím zúčastnit, jinak ne, protože fotbal bere dost času a zbytek času vkládám do práce a zábavy (i hospody).
Jaký je tvůj oblíbený hráč a klub?
Můj oblíbený hráč je Ondřej Kúdela, který teď je mimo dění v Indonésii, ale když byl ve Slávii, tak byl stavební kámen týmu.
Sleduješ portál fotbalunas.cz? Tipuješ výsledky?
Portál sleduji pravidelně a občas si i natipuji nějaké výsledky, ale to už není pravidelný. A musím říct, že web vedete velmi dobře.
Chtěl bys prostřednictvím rozhovoru něco vzkázat fanouškům nebo spoluhráčům?
Fanouškům bych chtěl vzkázat, aby chodili nadále v takovém počtu a spoluhráčům bych chtěl vzkázat, že nám to bude fungovat i nadále jak do teď a budeme jen stoupat soutěžemi. Ale nesmíme zapomenout, že to hrajeme pro zábavu. A ještě bych chtěl poděkovat našemu vedení týmu, který je také stavební kámen našeho klubu.
Ondro, díky za rozhovor, hodně štěstí!
Také děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.