Andrea Byronová

Reportáž

Spálené Poříčí udělalo v Žákavé další krok ke svému cíli!


Bezesporu se jednalo o tahák kola. Tradiční derby, souboj lídra soutěže se čtvrtým celkem, krásné počasí. To vše zaručilo vysokou návštěvu bezmála tří stovek diváků a na cyklostezce mezi Spáleným Poříčím a Žákavou byl v neděli odpoledne výrazně větší provoz než obvykle.


Reportáž

Drama víkendu vyústilo v těsnou výhru hostů!


Napínavé utkání mezi Dvorcem a Spáleným Poříčí přineslo divákům mnoho emocí. Obě mužstva se předvedla ve velmi vyrovnaném zápase, který skončil vítězstvím Spáleného Poříčí v poměru 4:3. Oba týmy předvedly pohledný fotbal a nabídly divákům řadu gólových momentů.


Reportáž

Šlágr kola dokázal Merklín ovládnout a to díky dvěma gólům do šaten!


Šlágr kola mezi Spáleným Poříčím a Merklínem přinesl napínavé utkání plné šancí na obou stranách. Diváci se rozhodně nenudili a mohli vidět pěkné góly a spoustu kvalitních akcí. Nakonec se však radovat mohli hosté z Merklína, kteří zvítězili 3:2.


Reportáž

Poříčí získává opět 3 body a nepochybuje v Hradci


V zápase 19. kola okresního přeboru se na hřišti Hradce střetly týmy Hradce a Spáleného Poříčí. Hosté z Poříčí si odvezli tři body, když zvítězili vysoko 4:1.

 


Reportáž

Šlágr kola skončil deklasujícím vítězstvím Spáleného Poříčí nad Stodem


Ve vyrovnaném zápase prvního proti třetímu si Spálené Poříčí dokázalo poradit se Stodem a udržet si první místo v tabulce. Hlavním tahounem domácích byl Ondřej Homolka, který se podílel na dvou gólech.


Reportáž

Poříčí zvládlo těžký souboj o 3 body!


V neděli 16.4. se na umělé trávě na Petříně odehrál zajímavý fotbalový zápas mezi domácím týmem Seč a hostujícím týmem Spálené Poříčí. Po velmi dramatickém průběhu utkání se nakonec radovat mohli hráči z Poříčí, kteří zvítězili v poměru 4:6. Zápas nabídl mnoho gólů a dramatických momentů, které přilákaly pozornost diváků.