3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama víkendu vyústilo v těsnou výhru hostů!


Branky


37. P. Kalabza , 66. P. Kalabza , 74. P. Kalabza (p.) - 17. S. Hefert , 27. J. Šefl , 77. V. Fiala , 90. J. Šefl
11

Napínavé utkání mezi Dvorcem a Spáleným Poříčí přineslo divákům mnoho emocí. Obě mužstva se předvedla ve velmi vyrovnaném zápase, který skončil vítězstvím Spáleného Poříčí v poměru 4:3. Oba týmy předvedly pohledný fotbal a nabídly divákům řadu gólových momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle nakonec šla pro hosty

Celý zápas byl plný akce a první branka padla už v 5. minutě, Spálené Poříčí využilo rychlé kombinace po levém křídle, když se S. Hefert a V. Fiala perfektně dopracovali do vápna a Hefert z osmnácti metrů překonal domácího brankáře – 0:1. Dvorec se však nevzdal a snažil se vyrovnat. Ve 39. minutě se dostal do střelecké pozice L. Varga a z dvaceti tří metrů poslal míč nad sebe až do sítě – 1:1.Před koncem prvního poločasu se Spálené Poříčí znovu dostalo do vedení. T. Vaidiš tečoval roh J. Byrona a J. Šefl na malém vápně neměl žádné potíže s dokončením akce – 1:2.

Drama ke konci zápasu vyvrcholilo gólem v poslední minutě!

V druhém poločase Spálené Poříčí pokračovalo v útočné hře, ale střely R. Šlejska a J. Byrona zastavil pozorný brankář Dvorce. V 64. minutě se Dvorec dokázal vyrovnat, když útočník přesně mířil z patnácti metrů a nedal šanci brankáři Spáleného Poříčí – 2:2. O dvě minuty později však přišel zásah domácího týmu. Při brejku se L. Mošna dostal k zakončení, ale brankář Spáleného Poříčí vynikající zákrokem podržel svůj tým. V 72. minutě Dvorec opět vedl, když hráč domácích využil pokutový kop – 3:2. Spálené Poříčí však neztratilo bojovnost a začalo se tlačit dopředu. V 78. minutě se V. Fiala dvakrát trefil z blízkosti a vyrovnal na 3:3.O vítězství Spáleného Poříčí rozhodl J. Šefl, který v poslední minutě přesně dorazil sraženou ránu S. Heferta a poslal míč do sítě - 3:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Spálené Poříčí
René Vaidiš: Z přetěžkého utkání jsme vytěžili bodové maximum především nezměrnou vůlí po vítězství. Fatálních chyb bychom se ale rozhodně měli vyvarovat, zápas si zbytečně sami komplikujeme.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Rojík [-] - J. Končel [-] , P. Kalabza [-] , M. Václavek [-] , A. Vavřička [-] (88. J. Málek [-] ) , J. Kříž [-] , L. Trhlík [-] (32. P. Kalabza [-] ) , J. Rojík [-] , D. Beránek [-] , J. Zdvořáček [-] , Z. Tomaščík [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , O. Homolka [-] , S. Hefert [-] (91. J. Karas [-] ) , L. Mošna [-] - V. Fiala [-] , T. Vaidiš [-] , P. Byron [-] , J. Byron [-] (93. J. Kolář [-] ) - R. Šlejska [-] (89. V. Raichynets [-] ) , J. Šefl [-]

ŽK: 59. J. Kříž , 77. M. Václavek , 88. Z. Tomaščík - 65. J. Tupý , 75. O. Homolka , 94. P. Byron . ČK: 74. J. Rojík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLABÝ Otto - PELIKÁN Jiří, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů