5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil deklasujícím vítězstvím Spáleného Poříčí nad Stodem


Branky


26. P. Byron , 30. O. Homolka , 39. V. Fiala , 45. J. Šefl , 58. O. Homolka
12

Ve vyrovnaném zápase prvního proti třetímu si Spálené Poříčí dokázalo poradit se Stodem a udržet si první místo v tabulce. Hlavním tahounem domácích byl Ondřej Homolka, který se podílel na dvou gólech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přejezd favorita v první půli!

Zápas začal opatrně a oba týmy se soustředily na obranu. Nicméně domácí se brzy ujali vedení díky gólu Petra Byrona a postupně začali určovat tempo hry. V 30. minutě navýšil své vedení Ondřej Homolka a hosté se nedokázali prosadit ani do jediné šance. Ve 39. minutě přidal další gól Vladislav Fiala a těsně před koncem prvního poločasu zvýšil na 4:0 Jiří Šefl, který tak ukončil trápení Stodu v první půli a stav byl o půli 4:0 pro Poříčí.

Homolka doklepl Stod pátým gólem

Po přestávce se Stod snažil o změnu skóre, ale stále se nedokázal dostat k ohrožení domácí branky. Domácí naopak pokračovali v aktivní hře a v 58. minutě zaznamenal svůj druhý gól Ondřej Homolka, který pečetil konečný výsledek 5:0 pro Spálené Poříčí. I když byla hra ve druhém poločase více vyrovnaná, hosté se nedokázali prosadit a domácí si udrželi své první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Po přestávce se Stod snažil o změnu skóre, ale stále se nedokázal dostat k ohrožení domácí branky. Domácí naopak pokračovali v aktivní hře a v 58. minutě zaznamenal svůj druhý gól Ondřej Homolka, který pečetil konečný výsledek 5:0 pro Spálené Poříčí. I když byla hra ve druhém poločase více vyrovnaná, hosté se nedokázali prosadit a domácí si udrželi své první místo v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , O. Homolka [-] , J. Karas [-] , L. Mošna [-] - V. Fiala [-] (71. V. Novotný [-] ) , P. Byron [-] , T. Vaidiš [-] (71. J. Kolář [-] ) , J. Byron [-] - R. Šlejska [-] (76. V. Raichynets [-] ) , J. Šefl [-] (84. M. Krejčí [-] ) -

TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - V. Patera [-] (46. D. Lihm [-] ) , A. Fabián [-] , M. Douša [-] (69. M. Terber [-] ) , T. Honal [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] (69. J. Klásek [-] ) , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , V. Rataj [-] , A. Kozák [-] (85. O. Lihm [-] )

ŽK: 51. J. Karas - 54. F. Höfler .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kohout Miroslav - HOMOLKA Václav (N), ANTOŠ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Jan Tafat
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, souboj lídra se třetím celkem. Domácí jdou na jaře zatím stabilně krok po kroku za svým cílem, neztratili ani bod a naplno budou bodovat i tentokrát. Stod jim však nedá nic zadarmo, v posledních dvou utkáních má bilanci dvou výher a skóre 11:2, ale Spálené Poříčí využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích