2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola dokázal Merklín ovládnout a to díky dvěma gólům do šaten!


Branky


16

Šlágr kola mezi Spáleným Poříčím a Merklínem přinesl napínavé utkání plné šancí na obou stranách. Diváci se rozhodně nenudili a mohli vidět pěkné góly a spoustu kvalitních akcí. Nakonec se však radovat mohli hosté z Merklína, kteří zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečný gól brankaře do kabin!

Merklín začal utkání aktivněji a po osmi minutách se jim podařilo skórovat. Domácí se snažili odpovědět, ale gólovou šanci nedokázali proměnit. Osm minut před koncem prvního poločasu se hostům podařilo vstřelit druhý gól, který dal golman téměř přes celé hřiště. Domácí se však nevzdávali a snažili se dostat zpět do hry. Do kabin tak ale odcházeli s dvougólovým mankem a museli přemýšlet o tom, jak zápas otočit.

Otočka se favoritovi soutěže nepovedla a Merklín se posunul blíž k prvnímu místu!

Druhý poločas začal skvěle pro domácí, když se podařilo snížit na 1:2. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a bylo vidět, že oba týmy chtějí vyhrát. Spálené Poříčí nakonec dokázalo vyrovnat na 2:2 a domácí hráči stupňovali tlak. Bohužel pro ně se jim nepodařilo využít několik slibných šancí, včetně neproměněné penalty, a to se jim nakonec vymstilo. Poté přišla 90. minuta a asi z poslední akce zápasu. přesněji z rohu se povedlo Jurajovi Ušiakovi dát hlavičkou gól na 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Václav Vopička: Při remíze by určitě byli spokojenější domácí a pro nás bod nic neřešil. Musím chlapi pochválit, že až do konce jsme chtěli vyhrát a dovést domů tři body. To se nám také povedlo a o to sladší to pro nás všechny bylo, že v devadesáté minutě jsme se po rohu prosadili. Hodnotím zápas jako kvalitní podívanou se spoustu fanoušků



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , O. Homolka [-] , S. Hefert [-] (83. J. Kolář [-] ) , L. Mošna [-] - V. Fiala [-] , P. Byron [-] (90. V. Novotný [-] ) , T. Vaidiš [-] , J. Byron [-] - R. Šlejska [-] (85. V. Raichynets [-] ) , J. Šefl [-]

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - L. Bláha [-] , J. Liška [-] , J. Hruška [-] , O. Haník [-] , J. Vachovec [-] (72. F. Masec [-] ) , M. Voráček [-] , D. Marek [-] , J. Yankov [-] (72. J. Ušiak [-] ) , D. Wild [-] , M. Schejbal [-]

ŽK: 14. R. Šlejska , 43. T. Vaidiš , 55. O. Homolka , 78. J. Byron - 50. M. Voráček , 67. J. Hruška .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: ŠILHÁNEK Patrik - JAVORSKÝ Jakub, CALPAC Sergiu-Nicolae.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Šlágr kola jak má být, Poříčí neztratilo na jaře žádné body. Domácí prostředí jim svědčí, a proto si myslím že si domácí poradí s Merklínem a vyhrají o 2 a více gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů