Brigita Jindrlová

Reportáž

FOTO: Rezerva Čtyráku má třetí výhru v řadě, vyhrála v Úsilném


Fotbalisté čtyřdvorského béčka v rámci 18. kola III. třídy vyhráli v Úsilném 4:2. Skóre zápasu otevřel již v první minutě Trča. Druhou branku pak přidal krátce po něm Kučera. Do poločasu stačil snížit domácí Tóth. Po změně stran přidali další branky Jindrle se Zvánovcem. Domácí pouze kosmeticky upravili skóre díky Colinovi. Hosté už ale potřetí neinkasovali a třetí výhra v řadě je vyhoupla na páté místo tabulky, Úsilné je jedenácté.


Reportáž

FOTO: Dramatické vyvrcholení souboje mezi béčky Čtyráku a Týna! Olympie ve Zlivi srovnala v poslední minutě


Zliv - Fotbalisté Čtyř Dvorů remizovali v 15. kole III. třídy s Týnem. Hosté šli po vlastním gólu do vedení, ale domácí dokázali bleskově srovnat. Poté se výsledek zápasu přeléval z jednoho týmu na druhý a skóre se nakonec zastavilo na remíze 4:4, když hosté srovnali v 90. minutě díky Lukešovi. Za domácí se blýskl hattrickem Matěj Fürst. 


Reportáž

FOTO: Chrášťany získaly cenný skalp, rezerva Čtyráku počtvrté v řadě prohrála


Fotbalisté Chrášťan ve 13. kole III. třídy zaskočili doma béčko Čtyř Dvorů 3:2 a protáhli jeho sérii porážek na čtyři zápasy. Domácí rozhodli ve druhém poločase, kdy se trefili Martin Al-Aita a Jiří Klička z penalty. V 80. minutě už stačil pouze snížit hostující Dominik Trča. Chrášťany vyhrály počtvrté v této sezoně a v tabulce se posunuly na jedenácté místo. Béčko Čtyř Dvorů kleslo na šestou pozici. 


Reportáž

FOTO: Dívčice porazily rezervu Čtyř Dvorů, Hezoučký opět rozhodl hattrickem


Fotbalisté Dívčic v rámci jedenáctého kola III. třídy porazili na vlastním hřišti rezervu Čtyř Dvorů 5:2 a i ve čtvrtém utkání v řadě se radují z výhry. Skóre zápasu otevřel v 15. minutě hostující Fürst. Domácí ale dokázali díky hattricku Hezoučkého do konce první půle otočit výsledek na svou stranu. Zkraje druhé půle sice snížil druhým gólem Fürst. Definitivní podobu výsledku pak dali Čuhaj se Špinarem. 


Reportáž

FOTO: Bavorovice i díky dvougólovému Kadlecovi porazily rezervu Čtyř Dvorů


Fotbalisté Bavorovic v desátém kole III. třídy zvítězili nad domácí rezervou Čtyř Dvorů 3:1. Hosté se radovali už v 5. minutě díky gólu Vladyslava Pavlynova, do konce poločasu ještě stihl vyrovnat Ondřej Bukovský. Po pauze vrátil vedení hostům dvěma góly Miroslav Kadlec. Bavorovice se po výhře opět dostaly do čela soutěže, Čtyrák naopak klesl na pátou pozici. 


Reportáž

FOTO: Zápas rezerv Mladého a Čtyř Dvorů vyzněl lépe pro hosty


České Budějovice - Fotbalisté rezervy Čtyř Dvorů zdolali v 9. kole III. třídy rezervu Mladého 3:1. V duelu B-týmů se jako první prosadil Matěj Fürst, který se trefil hned dvakrát, krátce po něm přidal třetí branku Jakub Vymětalík. Za domácí pouze snižoval v 73. minutě Radek Kneys. Čtyrák bodoval popáté za sebou a je čtvrtý, Mladé díky prohře kleslo na jedenáctou příčku. 


Reportáž

FOTO: Mokré proti Čtyráku dvakrát vedlo, nakonec se body dělily


České Budějovice – Fotbalisté Čtyř Dvorů remizovali v dalším utkání 8. kola III. třídy 2:2 s Mokrým. Hosté v duelu po gólech Petra Štumbauera a Petra Alexy dvakrát vedli, domácí ale zvládli zásluhou dvou branek Tomáše Kučery pokaždé odpovědět. Mokré tak promarnilo možnost vrátit se na druhou pozici před Lišov a je se ztrátou pěti bodů za vedoucími Bavorovicemi třetí. Rezerva Čtyráku bodovala počtvrté v řadě a je jen o skóre čtvrtá.


Reportáž

FOTO: Čtyři Dvory vyhrály potřetí za sebou, v souboji rezerv přehrály Kamenný Újezd, dvakrát se trefil Fürst


Fotbalisté čtyřdvorské rezervy v 7. kole III. třídy porazili béčko Kamenného Újezdu v poměru 4:1 a dál plují na vítězné vlně. Hosty poslal do vedení po čtvrthodině hry Jan Zabloudil. Za domácí vyrovnal ve 26. minutě Pavlo Kuryliuk. Do poločasu vrátil vedení hostům Jan Zabloudil. Po změně stran se pak dvěma přesnými zásahy blýskl Matěj Fürst. Kameňák tak dál čeká na první výhru v novém ročníku. 


Reportáž

FOTO: Rezerva Čtyř Dvorů přejela Úsilné


Zliv - Poslední nedělní zápas 5. kola III. třídy mezi Čtyrákem B a Úsilným měl jednoznačný průběh. Domácí nastříleli během první půle tři branky, když se dvakrát trefil Matěj Fürst a jednou Karel Jindrle, po pauze svůj náskok ještě zvětšili díky dvěma zásahům Dominika Trči a jednoho zásahu Daniela Jelínka. Čestnou branku hostí vstřelil z pokutového kopu Michal Tóth. 


Reportáž

FOTO: Týnská rezerva opět nezvítězila, doma o dva góly podlehla Čtyráku


Fotbalisté Čtyř Dvorů ve druhém kole III. třídy zvítězili na hřišti rezervy Týna 3:1 a poprvé v této sezoně naplno bodovali. Skóre otevřel ve 17. minutě Tomáš Kučera, vyrovnání přišlo po přestávce díky Kryštofu Kleinovi. Domácí ani na druhý pokus nebodovali, když se za hosty trefil nejdříve Karel Jindrle a definitiní podobu výsledku dal z pokutového kopu Matěj Fürst. 


Reportáž

FOTO: Béčko Lišova bere tři body, v souboji rezerv přehrálo Čtyrák, dvakrát se trefil Kandl


Fotbalisté lišovské rezervy v 1. kole porazili béčko Čtyř Dvorů v poměru 3:1 a ukázali, že i v letošním ročníku budou atakovat přední příčky III. třídy. Domácí poslal do vedení v 17. minutě Petr Kandl. Po změně stran přidal druhou branku opět Petr Kandl. Za hosty, kteří se spojili se Zliví snižoval v 70. minutě Matěj Fürst. Devět minut před koncem podtrhl zaslouženou výhru domácích Daniel Bouchal.


Reportáž

Borovany vezou ze Zlivi bod


V utkání Zlivi s Borovany jsme se mohli těšit na zajímavé a hezké utkání. Oba týmy hrají pohledný fotbal a drží se ve vrchní polovině tabulky.