4:4
(3:3)
10. Z. Svoboda (vl.)
29. P. Vornay
39. M. Tomka
90. O. Lukeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dramatické vyvrcholení souboje mezi béčky Čtyráku a Týna! Olympie ve Zlivi srovnala v poslední minutě


Branky


12. M. Fürst , 16. M. Hrubec , 35. M. Fürst , 55. M. Fürst - 10. Z. Svoboda (vl.) , 29. P. Vornay , 39. M. Tomka , 90. O. Lukeš
15

Zliv - Fotbalisté Čtyř Dvorů remizovali v 15. kole III. třídy s Týnem. Hosté šli po vlastním gólu do vedení, ale domácí dokázali bleskově srovnat. Poté se výsledek zápasu přeléval z jednoho týmu na druhý a skóre se nakonec zastavilo na remíze 4:4, když hosté srovnali v 90. minutě díky Lukešovi. Za domácí se blýskl hattrickem Matěj Fürst. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas skončil nerozhodně

Po zimní přestávce mohli diváci ve Zlivi vidět gólově hodně zajímavý zápas, a to branek mohlo být ještě mnohem víc. V prvním poločase měli domácí velkou převahu, jenže začali nešťastným vlastňákem Svobody - 0:1. Vzápětí ale dostal na vápno od Kučery nahrávku Matěj Fürst, který s přehledem zakončil k tyči - 1:1. Po dalších čtyřech minutách už Zliv vedla. Bývalý hokejista Motoru Matouš Hrubec, který se stal novou posilou domácích, předvedl v zakončení blafák jako na ledě a domácí vedli 2:1. Pak měli několik velkých šancí, ale Kučera dvakrát pálil vedle a když hosté zabránili gólu zásahem ruky, rozhodčí to bohužel neviděl. A tak místo zvýšení přišlo vyrovnání. Nákop ze standardky domácí obrana podcenila a Petr Vornay doklepl na 2:2. Pak předvedli domácí moc pěknou akci, když Sobol vysunul Kučeru a ten našel před prázdnou brankou Matěje Fürsta - 3:2. Ale vedení opět nevydrželo, chaosu v defenzivě využil velezkušený Milan Tomka a srovnal na 3:3. V prvním poločase byli domácí jednoznačně aktivnější, přesto šly týmy do kabin s remízou.

Obě mužstva se musí spokojit pouze s bodem

Ve druhém poločase už byl fotbal slabší úrovně. Domácí poslal ještě jednou do vedení Matěj Fürst, když levačkou z vápna parádně trefil šibenici - 4:3. Už to vypadalo, že tak zápas i skončí, ale v poslední minutě se po rohu dostal k zakončení Oldřich Lukeš a vyrovnal na konečných 4:4. Po zimní pauze nebyla úroveň zápasu závratná, ale fandové si přišli na své aspoň tím, že viděli osm branek.

Zdroj: Facebook SK Zliv



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Oldřich Lukeš (hráč): Zápas se hrál na velmi těžkém terénu, kde nešlo moc kombinovat po zemi. Se Čtyrákem jsme nechtěli prohrát a šli jsme i do vedení po vlastním gólu domácích. Soupeř ale za šest minut otočil a do půle jsme už jen dotahovali. Poločas skončil 3:3 a tak o přestávce mohli být spíše spokojeni diváci. Druhý poločas jsme byli o něco lepší, ale domácí se nebáli z vápna zakončovat a v 55. minutě si zase vzali vedení - 4:3. Ke konci zápasu domácí tým zalezl a z poslední standardky jsme vyrovnali na konečných 4:4. Utkání rozhodly oboustranné individuální chyby. Ani jeden tým nepodal optimální výkon. Nás trápí stále zakončování a trefit zařízení. V neděli chceme potvrdit bod z venku.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - L. Polesný [-] , Z. Svoboda [-] , P. Karlíček [-] , D. Sobolík [-] , D. Jelínek [-] , D. Trča [-] , L. Sekyra [-] , M. Hrubec [-] , M. Fürst [-] , J. Čejka [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - S. Melnykovskyi [-] , M. Adámek [-] , J. Liška [-] , K. Klein [-] , D. Maruška [-] , M. Pešta [-] , T. Hamáček [-] , O. Lukeš [-] , V. Nekola [-] , P. Vornay [-]

ŽK: 86. M. Fürst - 80. M. Pešta .
Hráči zápasu: M. Fürst , D. Trča - M. Valtr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACKO Jan - FÜRST Václav (N), MRAVEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Vondrka
Tip experta: remíza

Dva týmy které hrajou podobným stylem a mají stejný věkový průměr, záleží v jakých sestavách nastoupí a jak na tom budou fyzicky, pač oba týmy jsou dost běžecky vybavení. Tady zkusím být při zemi a tipnu první jarní remízu 2:2!.

Tip: remíza

Dva týmy které hrajou podobným stylem a mají stejný věkový průměr, záleží v jakých sestavách nastoupí a jak na tom budou fyzicky, pač oba týmy jsou dost běžecky vybavení..Tady zkusim být při zemi a tipnu prvni jarní remízu 2-2 ..

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2023 23:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 11. 2023 14:37

Tip: výhra domácích