2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mokré proti Čtyráku dvakrát vedlo, nakonec se body dělily


Branky


15

České Budějovice – Fotbalisté Čtyř Dvorů remizovali v dalším utkání 8. kola III. třídy 2:2 s Mokrým. Hosté v duelu po gólech Petra Štumbauera a Petra Alexy dvakrát vedli, domácí ale zvládli zásluhou dvou branek Tomáše Kučery pokaždé odpovědět. Mokré tak promarnilo možnost vrátit se na druhou pozici před Lišov a je se ztrátou pěti bodů za vedoucími Bavorovicemi třetí. Rezerva Čtyráku bodovala počtvrté v řadě a je jen o skóre čtvrtá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Začátek deštivého zápasu domácí tým celkem prospal, nemohli se dostat do kombinace a toho využívali hosté. Mladí rychlíci z Mokrého měli rychlejší přechod, jen v koncovce byli nepřesní, po dvaceti minutách prišla pasáž asi čtyř rohů hostů, které dokázali domácí odvrátit, jenže jeden z nich odvrátili jen na hranici vápna k noze Petra Štumbauera a ten s drobnou tečí obrance Jindrleho, bohužel do protipohybu gólmana a s odrazem od zadní tyče dal hostům zasloužené vedení. Pak se hra vyrovnala a domácí se začali prosazovat, i když mnoho faulů a řečí hru kouskovalo, přišel dlouhý míč do dobře hrající obrany hostů, který Bláha odvrátil přímo k noze Dubského, ten z jedničky vyslal přesně mezi obránce Tomáše Kučeru a ten jako zkušený matador obhodil vyběhnuvšího gólmana a vyrovnal stav - 1:1. Pak se hra přelévala ze strany na stranu, ale nic z toho nebylo.

Oba týmy se musí spokojit s bodem

Druhá půle začala stejně jako první, hosté hráli uceleně a rychlými přechody podnikali výpady do obrany domácích, které končily fauly domácích a hra se zase kouskovala. Hosté si stihli vypracovat dvě tutové šance, ale do druhé půle nastoupil do brány Pecha a ten super zákroky nedal možnost hostům skórovat. Jenže v 62. minutě se ve středu hřiste dostal k míči agilní Petr Alexa a krásným obstřelem a schovanou střelou za obránce obalil střelu na zadní tyč a krásným gólem poslal hosty do vedení. Domácí z toho byli zaskočeni, mnoho faulu a dosti karet na obouch stranách a rozhodčí měl co dělat. Pak přišlo polevení hostů, kdy se domácí tlačili dopředu, hosté se zatáhli, což vedlo k několika standardním situacím, z nichž roh zahraný Fürstem padl na nohu hostů a tím byla i střela na vlastního gólmana, který reflexivne zasáhl, ale pouze k dobře postavenému Tomáši Kučerovi a ten si věděl rady a míč poslal střelou pod břevno - 2:2. Tímto se hra vyrovnala jak stavem i hrou. Několik šancí na obou stranách nic nepřineslo. V jedné z posledních šancí Mokrého měl Dvořák, ale jeho utažená střela na zadní tyč jen těsně minula branku. Hned po odkopu se pustil do úprku Jindrle, ale po sólu přes šedesát metrů nezbilo sil a střela na branku byla spíše jen přihrávkou a tak zápas skončil dělbou bodů.

Autor: Michal Ježek



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
SK Zliv Facebook: Zápas ve Čtyřech Dvorech měl tentokrát opravdu výbornou kvalitu. Mladá sestava Mokrého předváděla výborný běhavý fotbal, zkušenější domácí zase dokázali hrozit z velmi nebezpečných kontrů a standardek. Diváci si tak přišli na své. Do vedení šli hosté, když na tečovanou střelu Štumbauera nemohl dosáhnout brankář Hanzal - 0:1. O chvíli později si ale Kučera narazil s Dubským a následně přehodil brankáře Melichera - 1:1. Další šance, kterých na obou stranách nebylo málo, nebyly využity. Po přestávce se opět trefili nejprve hosté, když pěknou střelou za tyč dal na 2:1 Alexa. Ale domácí dokázali srovnat, když se po rohu trefil Kučera - 2:2. Výhru pak mohli na svou stranu strhnout oba celky, ale žádný další střelec už úspěšný nebyl.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - Z. Svoboda [-] , T. Kučera [-] , O. Bukovský [-] , M. Viktora [-] , M. Fürst [-] , M. Ježek [-] , T. Písko [-] , D. Jelínek [-] , K. Jindrle ml. [-] , V. Toufar [-]

TJ Mokré
M. Melicher [-] - L. Paráček [-] , P. Alexa [-] , L. Vraný [-] , A. Hošna [-] , L. Stárek [-] , T. Bláha [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , J. Hrabánek [-] , A. Maštera [-]

Hráči zápasu: T. Kučera - A. Maštera .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZASADIL Lukáš - TEPLÝ Michal, KOČÍ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hodně zajímavý zápas. Oba týmy budou chtít vyhrát, proto očekávám útočný fotbal s hodně góly na obou stranách. Čtyři Dvory budou na konci o gól šťastnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů