Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyři Dvory vyhrály potřetí za sebou, v souboji rezerv přehrály Kamenný Újezd, dvakrát se trefil Fürst


Branky


15

Fotbalisté čtyřdvorské rezervy v 7. kole III. třídy porazili béčko Kamenného Újezdu v poměru 4:1 a dál plují na vítězné vlně. Hosty poslal do vedení po čtvrthodině hry Jan Zabloudil. Za domácí vyrovnal ve 26. minutě Pavlo Kuryliuk. Do poločasu vrátil vedení hostům Jan Zabloudil. Po změně stran se pak dvěma přesnými zásahy blýskl Matěj Fürst. Kameňák tak dál čeká na první výhru v novém ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Začátek zápasu začal svižně a už ve druhé minutě si hosté vypracovali šanci, Ježek ale netrefil branku. Do desáté minuty měl dvě šance Kučera, ale tentokrát mu nebylo přáno. Ve 13. minutě zahrával Fürst roh, na který si Ježek naskočil, ale reflexivně ho gólman vyrazil před sebe a tam bez problemů dorazil míč do brány Jan Zabloudil - 0:1. Potom hosté nějak polevili a do akcí se dostali i domácí, ale obrana si s nimi poradila. Ve 26. minutě vybojoval míč ještě na vlastní polovině Pavlo Kuryliuk, kterého nikdo nedokázal zastavit a po špatné domluvě stoperů došel s míčem až do brány a uklidil ho přesně k tyči - 1:1. Pak se začal hrát vyrovnaný fotbal s útoky na obouch stranách, ale nebezpečí nehrozilo, obrany si to hlídali. Ve 43. minutě přišel dlouhý míč do vápna, Ježek na dlouhou nohu míč posunul přesně k noze Jana Zabloudila a ten v těsné blízkosti gólmana Soukupa míč uklidil k pravé tyči - 1:2. Spokojenější tak šli do kabin hosté ze Čtyř Dvorů.

Čtyrák si odváží všechny body z Kameňáku

Druhá půle začala stejně jako první, když si hosté vypracovali po rychlém přechodu do útoku několik šancí, ale útočníci Ježek a Kučera byli dobře hlídáni a když ne tak vlivem nepřesností z toho žadné góly nebyly. Pak měli více ze hy domácí, kteří si začali vytvářet šance, ale pozorný gólman Hanzal si s pokusy poradil. Domácí otevřeli hru a to bylo to pravé pro čtyřdvorské středopolaře, kdy si míč vybojoval Ludačka, posunul ho na střídajícího Zareho, který viděl v náběhu do otevřené obrany Matěje Fürsta a ten si pohrál s obranou a i když se vyhnal moc do strany, krásnou střelou křižně přes celé vápno uklidil míč do pravé šibenice a dal hostům jistotu a vedení o dva góly. Domácí to vzadu otevřeli ještě víc, začali hrát někdy i na pět útočníků, ale nebylo to nic platné. V 88. minutě po odkopu hostů dostal míč znovu Zare a vyslal do samostatného úniku Matěje Fürsta a ten běžel sám na gólmana a bez problemů ho uklidil do sítě. Zbytek zápasu už se pouze dohrával a domácí už nic nestihli.

Autor: Michal Ježek



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
R. Soukup [-] - V. Kotalík [-] , J. Červonyj [-] , D. Augusta [-] , P. Kuryliuk [-] , D. Bürger [-] , J. Komberec [-] , J. Havlíček [-] , M. Sládek [-] , M. Sadloň [-] , P. Petkov [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - J. Ludačka [-] , J. Zabloudil [-] , T. Kučera [-] , M. Viktora [-] , M. Fürst [-] , M. Ježek [-] , L. Sekyra [-] , F. Roudnický [-] , D. Jelínek [-] , P. Karlíček [-]

ŽK: 56. M. Yermolenko - 86. T. Kučera .
Hráči zápasu: J. Zabloudil , M. Fürst .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POJAR Pavel - SVOBODNÝ Milan (N), VIKTORA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Přeju si jen a pouze výhru hostů. Mé nové útočiště má spoustu kvalitních hráčů, jak už z Dvorů, tak ze Zlivi, jenž jsem poznal hned při prvním zápase v jejich řadách. Rychlost, dravost mládí a zkušenost starších je mocná kombinace a vše do sebe zapadá. Bude to jasná výhra a povinné tři body.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů