Jaromír Hykl

Reportáž

Povinná výhra Vroutku v derby


Vroutek uštědřil svému soupeři tenisového kanára.


Reportáž

Březno si doma zastřílelo


Vroutek nebude na zápas v Březně vzpomínat v dobrém. Odvezl si totiž nepopulárního bůra.


Reportáž

FOTO: FK Vroutek nestačil na rozjetý Tatran


Ve 21.kole 1.A třídy na sebe narazila dvě mužstva s ambicemi na vyšší příčky tabulky. Jednalo se o souboj o třetí místo . Vroutek přijel do zápasu se snahou o potvrzení posledních dobrých výsledků a Podbořany si chtěli upevnit své místo v tabulce a odčinit poslední porážky v Údlicích a Ledvicích.

 


Reportáž

FOTO: Prvomájová výhra ve Vroutku


Svátek prvního máje oslavilo A mužstvo FK Vroutek vítězstvím v dohrávce 10.kola 1.A třídy skupiny B. Naposledy se mužstvo představilo domácím divákům 14.dubna a v dalším programu se opět na vlastní hřiště vrátí až 19.května. Mezi tím je čekají tři náročné zápasy na půdě soupeřů.

 


Článek

FK Vroutek si v přípravě poradil s Kadaní

22.01.2018 20:07 0
První přípravné utkání FK Vroutek a první výhra. Pět branek v síti účastníka krajského přeboru a utkání s nadprůměrnou úrovní ze strany obou mužstev. Hráči natěšení na zápas předvedli rychlý a zajímavý fotbal okořeněný osmi brankami.
Reportáž

V regionálním derby zvítězil Vroutek


8. kolo 1.A třídy skupiny B svedlo dohromady mužstva Vroutku a Podbořan.Regionální derby možná první v novodobé historii obou klubů. Diváci povzbuzení výkonem domácího mužstva a úrovní minulého zápasu si nenechali tuto příležitost ujít a v hledišti jich byly bezmála dvě stovky. Tentokrát se gólové smrště nedočkali, avšak domácí fotbalisté nepřipustili žádný zvrat v utkání  jako proti Ervěnicím.

 


Reportáž

FOTO, VIDEO: Skvělé fotbalové představení ve Vroutku před kamerami České televize!


Tribuny na vrouteckém hřišti zejí prázdnotou, kabiny osiřely, stanoviště komentátorů rozebráno a uklizeno, kamery ČT ze střechy zmizely společně s reklamními banery okolo hřiště. Treninkové hřiště je bez velkých stanů, přenosové vozy odjely. Vše se vrací k normálu a účastnící toho velkého televizního představení, hráči, trenéři, pořadatelé, funkcionáři se probouzí do všedního dne.


Reportáž

FOTO: Série neporazitelnosti Vroutku trvá


Ani ve čtvrtém domácím zápase FK Vroutek nepoznal hořkost porážky. Proti silnému soupeři z Domoušic podali hráči velice kvalitní a bojovný výkon a eliminovali všechny útočné hroty hostů. A když se ani domácím nepodařilo vstřelit branku, skončil zápas v základním čase bez branek 0:0. Na pokutové kopy byli silnější domácí a zvítězili 5:4. Dva důležité body zústaly doma a FK Vroutek zústává bodově v kontaktu na čelo tabulky. To je pro nováčka více než se před začátkem soutěže čekalo.


Reportáž

FOTO: Áčko Vroutku je doma nadále stoprocentní


V dalším domácím zápase se utkalo A mužstvo FK Vroutek s týmem FK Postoloprty. Ani v tomto utkání domácí nepustil žádný bod hostům a přesvědčivě zvítězili. Všechny tři zápasy dosud FK Vroutek vyhrál a nastřílel svým soupeřům deset branek. Obdržel pouze jednu jedinou. V tabulce domácích zápasů figurují na bronzové pozici. V příštím kole nastupují opět doma a budou chtít svoji domácí serii bez porážky udržet.

 


Reportáž

Vroutek na závěr sezóny porazil Strupčice a těší se do I.A třídy


Poslední 26.kolo 1.B třídy sk.C bylo pro vroutecké fotbalisty již jen formálním potvrzením prvenství ve své skupině. K oslavám na domácím hřišti přijeli jako hosté fotbalisté SK Strupčice.


Reportáž

FOTO: Dobroměřická rezerva se ve Vroutku porazila skoro sama


První útok, první střela a hned první branka. A tato situace předznamenala vývoj celého duelu.


Reportáž

FOTO: Slovan Vejprty nestačil na lídra tabulky FK Vroutek


Přečtěte si reportáž ze zápasu i s fotkami od Jaromíra Hykla!


Reportáž

FOTO: Braňany hodily ve Vroutku ručník do ringu, z utkání po poločase odstoupily!


 

Vroutek začal na domácím hřišti velice sebevědomě. Svému publiku chtěli předvést,  že jejich vedení v C skupině 1.B třídy je naprosto zasloužené. Od počátku utkání ovládli domácí celý prostor hřiště a hosty nepustili k žádné akci...


Reportáž

V přímém souboji o první místo v C skupině 1.B třídy byl lepší Vroutek


20. kolo 1.B třídy sk. B svedlo k přímému souboji první a druhé mužstvo skupiny. Vroutek byl bod před Černovicemi a očekával se tuhý boj o každý míč a každý metr hřiště. 


Reportáž

FOTO: Vroutek zvládl přestřelku s Novým Sedlem


První mužstvo FK Vroutek navýšilo své bodové konto o tři body a prodloužilo dál sérii utkání bez porážky. Naposledy podlehlo 8. 10. 2016 v 7. kole s Černovicemi. Následovalo 11 zápasů bez prohry. Tato příjemná skutečnost je vynesla dočasně na první místo své skupiny 1.B třídy Ústeckého kraje. V záloze mají ještě jedno neodehrané utkání s Vejprty.


Reportáž

Zápas Žatce a Vroutku byl rozhodnut za půl hodiny


Málokdy se stane, aby bylo hotovo za tak krátkou dobu. Rezerva Vroutku to však dokázala a po prvním poločase vedla na hřišti Slavoje Žatec o osm branek! Zbytek utkání se už jen dohrál a hosté si tak pořádně vylepšili skóre.


Reportáž

FOTO: Pelikán hattrickem dopomohl Vroutku v devítigólovém zápase k výhře


Ke svému dalšímu domácímu zápasu nastupovali hráči FK Vroutek s vědomím, že jejich soupeř FK Blažim byl jediný tým, který je na podzim venku porazil. V Blažimi prohrál Vroutek ve 4.kole 2:5. Rovněž nedělní utkáni s Kláštercem, při kterém si všichni hráči sáhli až na dno svých fyzických sil, zanechalo svou stopu na formě domácích. Naštěstí pro ně se do sestavy vrátila útočná vozba domácích v podání hráčů Pelikána a Chrousta...

 


Reportáž

FOTO: Z 0:4 výhra po penaltách! Vůle a bojovnost přinesla vrouteckým dva body


Takový obrat se jen tak nevidí... Vítězství vůle a bojovnosti. Hráči Vroutku předvedli nezměrnou statečnost a během třinácti minut dokázali srovnat nepříznivý stav z 0:4 na 4:4. Po vyhraném penaltovém rozstřelu tak vezou z Klášterce důležité dva body a navýšili svůj náskok na třetího, kterým je právě Kláštěrec, na tři body.


Reportáž

FOTO: Debakl Vilémova! Ten na hřišti Vroutku inkasoval sedmkrát


... a to domácí ještě spoustu příležitostí zahodili... Více v reportáži!