FOTO: Prvomájová výhra ve Vroutku


Branky


1

Svátek prvního máje oslavilo A mužstvo FK Vroutek vítězstvím v dohrávce 10.kola 1.A třídy skupiny B. Naposledy se mužstvo představilo domácím divákům 14.dubna a v dalším programu se opět na vlastní hřiště vrátí až 19.května. Mezi tím je čekají tři náročné zápasy na půdě soupeřů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Je tedy jasné, že výhodu domácího prostředí chtělo první mužstvo využít k zisku plného počtu bodů. Podařilo se to, aniž by musei hráči domácích vyvinout nějaké větší úsilí. Stačilo jim dodržovat svoji hru a plnit pokyny trenéra před zápasem. Důsledná nátlaková hra, dohrávní soubojů, vracení se po ztrátě míče na pozice, přesné přihrávky a hlavně proměňování šanci, které zákonitě přicházejí. V zápase s Kláštercem jich tolik jako třeba v Domoušicích nebylo, ale většinu se podařilo zužitkovat. První hned ve 14.minutě využil Petr Volkman, který přesně umístil střelu z prostoru velkého vápna. Mužstvo brankou získalo klid a mělo vývoj zápasu plně ve svých rukách. V brance po stopce Michala Klče za červenou v Domoušicích nastoupil Dmytro Haza a Roman Pelikán a Radek Gutwald nastoupili v základu. Oba odvedli kvalitní práci. Celá obrana nemusela v zápase řešit nějakou komplikaci. Hosté se dostali do mírného tlaku jen na konci poločasu a zhruba patnáct minut před koncem. Oba úseky vroutečtí zvládli s přehledem a nedovolili ohrozit Hazu v brance. Fotbalisté Klášterce se v druhém poločase příliš soustředili na kritiku výkon rozhodčího Průši, který musel hostům rozdat pět žlutých karet a zápas zvladl celkem s přehledem i přes tlak hostujících hráčů. Svůj tlak měli spíš věnovat hře a míči.

 

Domácím se povedl nástup do druhého poločasu , kdy hlavně díky trvalému tlaku Volkmana, Chrousta a Šimona zakončili dvakrát úspěšně své akce a Jan Šimon dvakrát dorážel míč do branky Pařila. Poprvé v minutě 51. a vzápětí v 58. minutě. Stav 3:0 pro domácí jim dal klid do dalšího průběhu a utkání dohráli v pohodě. Velkou šanci spálil Jakub Pelikán krátce před koncem. Však ani Messi nepromění všechny své šance... Několik střel ještě  jen těsně minulo branku hostů, ale skore se již do konce neměnilo. Všechny body zůstali dle předpokladu a dle plánu doma. Všichni hráči zaslouží uznání, že nervozní konec zápasu zvládli s přehledem a i když jejich výkon nebyl na maximálních otáčkách, které vyžaduje trenér Klíč, přesto mohl v kabině zaznít vítězný pokřik a spokojenost byla i v řadách diváků.

 

V příštím kole čeká Vroutek odveta za prohraný domácí „televizní“ zápas s Ervěnicemi a následuje dohrávka v Březně. Série končí 12.května v Podbořanech. Uvidíme, kolik bodů se podaří mužstvu z těchto těžkých venkovních utkání vydolovat.

 

AUTOR: Jaromír Hykl



Sestavy


FK Vroutek
D. Haza [-] - R. Gutwald [-] , R. Pelikán [-] , J. Šimon [-] , P. Volkman [-] , J. Kukla [-] (70. T. Santner [-] ) , P. Chroust [-] , J. Pelikán [-] , R. Kurets [-] , J. Baierl [-] , Z. Machyna [-]

FK Klášterec nad Ohří
P. Pařil [-] - P. Papoušek [-] , V. Hrdinka [-] , M. Zmrhal [-] - L. Mařík [-] - V. Hradecký [-] , J. Chvojka [-] (63. J. Holý [-] ) , N. Boguský [-] , P. Hrdinka [-] , O. Salčák [-] , J. Škultéty [-]

ŽK: 44. V. Hradecký , 72. P. Papoušek , 75. M. Zmrhal , 77. P. Pařil , 80. L. Mařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Průša Dominik - HANZAL Jan, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - FK Vroutek | Ústecký | Louny
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Průša Dominik: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Výkon domácích - FK Vroutek: 8
Výkon hostů - FK Klášterec nad Ohří: 5
Hráč utkání - domácí: Jan Šimon - Pohotové zakončení dvou brankových příležitostí. Bojovnost, fyzická připravenost
Hráč utkání - hosté: Vojtěch Hradecký