Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinná výhra Vroutku v derby


Branky


2

Vroutek uštědřil svému soupeři tenisového kanára.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 15.kole 1.A třídy se v sobotu 30.3. 2019 uskutečnilo regionální derby FK Vroutek a Havran Kryry. Hosté přijeli jako poslední mužstvo tabulky a napětí a tuhé souboje, které byly na pořadu v minulých letech se tentokrát nečekaly ani nekonaly. Domácí jednoznačně ovládli od samého počátku dění na hřišti. Chtěli si napravit reputaci po prohře v minulém kole a také vylepšit skóre. Plán se dařil a ve 30 minutě již vedli 3:0. Nebylo pochyb o tom, kdo si připíše všechny tři body.  Havrani působili celkem smířeně se svým postavením v soutěži. Do poločasu se skore ještě jednou změnilo a vedení 4:0 napovídalo, že si domácí vskutku pěkně zastřílí. Bohužel. 

Domácí navyšovali vedení

Do druhého poločasu nastoupilo již mužstvo Vroutku s příliš velkým sebevědomím a nadhledem.  I když domácí „kotelníci“ hnali hráče dopředu, ti se utápěli v neplodných přihrávkách a hře bez jakéhokoliv efektu a snaze po zakončení a vstřelení branky. Až po dlouhém promarněném čase si domácí připomněli svůj hlavní úkol a až v 78.minutě Jan Kukla v 84. minutě Jakub Pelikán přeci jen trochu upravili stav zápasu na konečných 6:0. Hráči Vroutku tak promarnili šanci podstatně si vylepšit skóre proti odevzdanému a bezzubému soupeři. I přesto, že s jejich výkonem nebyla všeobecná spokojenost, přeci jen udrželi domácí neporazitelnost a třetí místo v tabulce. Na prvního jim schází jeden bod. V dalších kolech je však čekají již opravdové zápasy, když zajíždí do Bíliny a po té doma hostí Viktorii Ledvice. Po odehrání těchto zápasů bude možno teprve odhadnout, jaké cíle si může klub pro jarní část soutěže stanovit.

 

Report zaslal a na zápase fotil Jaromír Hykl. Děkujeme!



Sestavy


FK Vroutek
D. Haza [-] - D. Kobera [-] (78. A. Machyna [-] ) , V. Levchenko [-] (50. J. Pelikán [-] ) , J. Imríšek [-] , R. Gutwald [-] , J. Kukla [-] , G. Yavorskyy [-] (73. J. Balák [-] ) , R. Kurets [-] , M. Heinc [-] , R. Pelikán [-] , A. Turmys [-]

SK "Havran" Kryry
P. Mokroš [-] - J. Frankovic [-] , O. Uhliar [-] , P. Grzywacz [-] , J. Kordík [-] , P. Mokroš [-] , M. Nítek [-] , J. Lassas [-] , L. Němčák [-] (86. i. Nesvadba, [-] ) , M. Dražil [-] , L. Kamír [-]

ŽK: 62. J. Pelikán - 33. P. Grzywacz .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Čáka Jindřich - NOVOTNÝ Jaromír, BICAN Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích