Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Březno si doma zastřílelo


Branky


16. V. Rajnyš , 34. M. Rezek , 39. F. Polka , 72. F. Polka , 78. F. Polka
3

Vroutek nebude na zápas v Březně vzpomínat v dobrém. Odvezl si totiž nepopulárního bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Fotbalisté Vroutku vstupovali do jarní části z první pozice, ale potvrdit úlohu lídra soutěže se jim tentokrát nepodařilo. V základní sestavě bohužel scházeli jedni ze strůjců podzimních dobrých výsledků. Baierl, Machyna, jednička v brance M.Klíč a střelec J.Pelikán. Ostatní sice vložili do zápasu velikou snahu a bojovnost, ale byla až příliš znát absence kvalitnější zimní přípravy. Problémy v kombinaci, nepřesné přihrávky a v neposlední řadě i rezervy ve fyzické kondici.

 

Hned od počátku zápasu bylo zřetelné, že jakýkoliv bodový zisk by byl obrovským úspěchem. Již v 16.minutě přesně zacílil domácí Rajnyš a do poločasu ještě padly dvě branky. Obě do branky hostů z Vroutku. Přestávka za stavu 3:0 a o zápasu bylo rozhodnuto.

Domácí navyšovali vedení

Ve druhém poločase se vroutečtí rozpomněli na lepší dny a byly téměř celý poločas aktivnějším mužstvem. Jejich tlak ale nedokázal žádný z hráčů zakončit brankou. Naopak v momentě, kdy už hosté ztráceli dech a jejich nápor slábnul, udeřil dvakrát domácí Polka a v 72. a 78. minutě zpečetil stav utkání na konečných 5:0.

 

Výsledek pro FK Vroutek krutý, ale upřímně řečeno odpovídal situaci na hřišti. Podobnou prohru v soutěži A třídy ještě neutrpěli a řekl bych, že ani v B třídě takový debakl asi žádný z hráčů nepamatuje. Vroutečtí teď nesmějí hledat výmluvy podobné těm, které jsme slyšely z úst reprezentantů a jejich trenéra po prohře v Anglii . Čeká je jen a jen tvrdá a poctivá práce jak v treninku, tak v soutěžních utkáních. Udržet body a především těžce vybojované dobré jméno vrouteckého fotbalu bud stát ještě mnoho úsilí a obětavosti a snahy všech zainteresovaných lidí v klubu.

 

Report zaslal a na utkání fotil Jaromír Hykl. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Březno
M. Lux [-] - M. Rezek [-] , J. Bešík [-] , M. Mataj [-] (58. K. Kříž [-] ) , F. Rezek [-] , F. Polka [-] , P. Bureš [-] , V. Rajnyš [-] , J. Kočan [-] , D. Svoboda [-] (81. I. Kejzlar [-] ) , D. Rezek [-]

FK Vroutek
P. Bezděk [-] - J. Imríšek [-] (77. A. Machyna [-] ) , R. Gutwald [-] , J. Kukla [-] , G. Yavorskyy [-] , R. Kurets [-] , M. Heinc [-] , R. Pelikán [-] , A. Turmys [-] , D. Haza [-] , J. Žák [-] (74. O. Kubelka [-] )

ŽK: 55. J. Kočan , 59. D. Svoboda , 63. D. Rezek , 66. V. Rajnyš - 12. D. Haza , 17. R. Pelikán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - KLIMPL Miroslav, KARÁSKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2019 13:05
Fanoušek, Fotograf - FK Vroutek | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     16. 12. 2018 13:26

Tip: výhra hostů