Pavla Dvořáková

Reportáž

FOTO: Kovanice doma nestačily na Kostomlaty


Kovanice přivítaly na svém hřišti Kostomlaty nad Labem. Diváci v utkání viděli čtyři branky a dokonce i jednu červenou kartu. Zápas rozhodl hlavně druhý poločas, ve kterám hosté vedli 0:3, ani branka v závěru nestačila domácím na bodový zisk a hosté tak zvítězili 1:3. 


Reportáž

Kovanický Dvořák místo čepování piva zaskočil za brankáře zraněného při rozcvičce


Kovanice šly do utkání s Přerovem nad Labem v roli mírných favoritů. Očekávání sice nakonec naplnily, ale stálo je to mnoho sil.


Reportáž

Semice se s Kovanicemi rozešly smírně


Zápas 22. kola mezi Semicemi B a Kovanicemi nabídl vše - drama, alespoň 2 góly, červenou kartu a hlasité fandění.


Reportáž

FOTO: Kovanice - Seletice


Podrobnosti o zápase připravujeme, zatím si můžete prohlédnout fotografie od Pavly Dvořákové.


Reportáž

Přestřelka Všejan s Kovanicemi vítěze nenašla


Všejany s Kovanicemi hrály vyrovnaný zápas, což se podepsalo i na výsledku. První poločas sice skončil bez branek, ale ve druhém se s nimi roztrhl pytel a mužstva si jich mezi sebou rovnoměrně rozdělila 6.


Reportáž

FOTO: Rožďalovice daly v Kovanicích šest branek


Kovaničtí, kteří na jaře dosud neprohráli, se tentokrát setkali s velmi namotivovaným soupeřem, který jim šesti vstřelenými brankami nedal šanci.


Reportáž

FOTO: Kovanice byly v Hrubém Jeseníku jako doma


Kovanice zvládly záchranářský souboj v Hrubém Jeseníku a své vítězství věnují padesátce svých příznivců, která na venkovní zápas dorazila.


Reportáž

Remízové utkání Kovanic s Kněžicemi diváky bavilo


V úvodním jarním kole si hráči Kovanic i Kněžic zastříleli, když obě mužstva vsítila ve vzájemném utkání po třech brankách a rozešla se smírně.


Reportáž

FOTO: Kadeřávek rozhodl o výhře přerovského Sokola nad Kovanicemi


V souboji mužstev ohrožených sestupem Kovanice nestačily na Přerov, za nějž vstřelil jedinou branku zápasu výstavní ranou obránce Kadeřávek.


Reportáž

Kovanicím pomohl k výhře gólem a asistencí veterán Černý


Kovanice se zdály být před zápasem s Hrubým Jeseníkem favoritem. Na tři body skutečně po devadesáti minutách hry plné hezké kombinace po zemi a vyložených šancí doáhly.


Reportáž

Derby Kovanic s Kostomlaty přineslo sedm gólů i červenou kartu


Vzájemná střetnutí Kovanic s Kostomlaty mají příchuť "místního malého debry," což se projevuje na vyhecovanosti hráčů a množství žlutých karet, případně i branek. Nejinak tomu bylo tento víkend.


Reportáž

FOTO: Kovanický předseda vychytal čisté konto v zápase o šest bodů!


V důležitém utkání týmů z konce tabulky zvítězily domácí Kovanice, když jedinou branku zápasu vstřelil zkušený Josef Černý. 


Reportáž

Kovanická branka přišla pozdě, tři body zůstaly v Seleticích


"Tento zápas může dopadnout asi jakkoliv, přikláním se k remíze, nebo utkání skončí rozdílem jednoho gólu," prohlásil ve čtvrtečním ExpertTipu Miroslav Velenský, útočník Městce Králové. Rozdílem jednoho gólu utkání opravdu skončilo a šťastnějším mužstvem byly Seletice.


Reportáž

FOTO: V duelu tabulkových sousedů se čekalo na branku marně


K prvnímu jarnímu duelu na hřiště Kostelní Lhoty přijel tým z Kovanic. Domácí mohli působit jako lehcí favorité, ale svou silnou ofenzívu potvrdit nedokázali, přičemž oba brankáři udrželi čisté konto.


Reportáž

FOTO: Ostrá vytěžila proti Kovanicím z minima maximum


Rozjetá Ostrá má na jaře skvělé výsledky a dalo se očekávat, že v Kovanicích jasně zvítězí. Tak se díky skóre 1:4 také dostalo, ale ani přesto se nemusí domácí stydět - ze hry měli více, jen střelecky se jim nevedlo. Ostrá jim doslova uštědřil lekci z efektivity.