Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rožďalovice daly v Kovanicích šest branek


Branky


37. P. Kukla - 31. J. Najmon , 47. J. Najmon , 49. J. Najmon , 66. M. Najmon , 82. D. Hora , 84. D. Hora
10

Kovaničtí, kteří na jaře dosud neprohráli, se tentokrát setkali s velmi namotivovaným soupeřem, který jim šesti vstřelenými brankami nedal šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do zápasu nešlo ani jedno mužstvo jako jasný favorit, i vhledem k jejich postavení v tabulce se dal čekat velmi vyrovnaný fotbal. Kovaničtí fanoušci tentokrát nedokázali, že jsou těmi nejaktivnějšími v okresním přeboru, když jich - pravděpodobně i vinou horšího počasí - přišlo na zápas pouhých 40.

 

Tito fanoušci museli již od prvních minut utkání snést pro ně nelibý pohled, když mužstvo hostů dokázalo i přes absenci několika hráčů základní sestavy udávat tempo hry. Fotbalisti Rožďalovic byli více na míči, dobře kombinovali a vytvořili si o něco více šancí než domácí. Také pak šli zaslouženě do vedení, když se po půlhodině hry prosadil kanonýr Jakub Najmon.

 

Ještě do konce poločasu ale domácí srovnali, když se po chybě brankáře prosadil Petr Kukla. V posledních vteřinách prvního dějství pak Kovaničtí netrefili prázdnou bránu, a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Rožďalovice nastříleli 5 branek

O poločasové přestávce sice nevystřídal ani jeden z trenérů, ale i díky rozmluvě v kabině hostů se obraz hry radikálně proměnil. Hráči Rožďalovic si řekli, že mají po vítězství větší hlad než jejich soupeř, a také to dokázali.

 

Hned na úvod druhého poločasu na domácí vlétli a během čtyř minut dokončil Jakub Najmon dalšími dvěma góly hattrick. Kovaničtí hráči byli jako opaření, přes dobře fungující záložní řadu hostů se takřka nedostali na útočnou polovinu. Naopak měli příliš práce v obraně, kde nestíhali. Inkasovali tak počtvrté, to se prosadil výborně hrající Milan Najmon.

 

Ke konci zápasu se střelecky probudil další kanonýr Rožďalovic Dominik Hora, který svými dvěma góly uzavřel skóre na konečných 1:6.

 

Za týden se mohou Kovanice omluvit fanouškům proti Všejanům, Rožďalovice se pak střetnou s Opočnicí.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Jan Žoha (kapitán): Hrálo se na skvěle připraveném hřišti a jsem rád, že jsme dokázali i přes několik absencí dominovat od začátku do konce. V první půli to ještě nebylo tak jednoznačné, ale ve druhé jsme ukázali hlad po vítězství, které jsme zaslouženě urvali.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - VOBORNIK Josef, NEČÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2019 12:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích