1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kovanice byly v Hrubém Jeseníku jako doma


Branky


57. T. Hurych - 26. J. Černý , 28. J. Král
9

Kovanice zvládly záchranářský souboj v Hrubém Jeseníku a své vítězství věnují padesátce svých příznivců, která na venkovní zápas dorazila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovanice vypravily autobus

Před týdnem Kovanice remizovaly 3:3 s Kněžicemi a hráč kola kovanický středopolař Josef Černý nám v rozhovoru mimo jiné prozradil, že na souboj v Hrubém Jeseníku bude dokonce vypraven autobus. Zájem o zájezd na další záchranářský souboj byl obrovský - mezi 110 diváky měla obě mužstva rozvnoměrné zastoupení svých příznivců.

 

V úvodních minutách zápasu byli o něco lepší domácí hráči, jimž se na jejich malém hřišti daří tradičně lépe než venku. Byli více na míči a dokázali dostat hosty pod tlak, nevytvořili si však vyloženou příležitost ke skórování.

 

Ve druhé polovině prvního dějství se poměr sil otočil a tempo hry začali udávat hosté, kteří rychle po sobě vstřelili dvě branky a získali potřebný klid. Nejprve se ve 26. minutě prosadil Josef Černý, který otevíral skóre i před týdnem, poté ve 28. minutě zdvojnásobil kovanický náskok Jaroslav Král.

 

Další branka již v první půli nepadla.

Domácí se na vyrovnání nevzmohli

O poločasové přestávce sáhl po možnosti střídání hostující trenér Lukáš Kout, který nahradil Patrika Fifernu mladším Josefem Jelínkem.

 

Po změně stran se obě mužstva snažila získat důležité body pro sebe za každou cenu. Hrálo se tvrdě, ale ne zákeřně. Hráči Hrubého Jeseníku nakopávali dlouhé míče na robustní útočníky a vytvářeli si mnoho standardních situací, z nichž ohrožovali Lorencovo čisté konto. Právě po rohovém kopu se povedlo stáhnout náskok hostí Tomáši Hurychovi.

 

Kovanická záloha a a obrana však podávala velmi obětavý výkon a ve zbývající půlhodině už inkasování vyrovnávací branky nedopustila. Zářil především defenzivní záložník Michal Vagenknecht, který podal pro svou pozici ukázkový výkon a vyhrál neuvěřitelné množství soubojů. Dal by se tak označit za hlavního strůjce důležitého kovanického vítězství.

 

Za fotografie děkujeme Pavle Dvořákové.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Na začátku utkání byli lepší domácí, ale zápas nám vyhráli dva slepené góly, které jsme dali po půlhodině hry. Ve druhé půli sice domácí hrozili ze standardek, ale naší obětavostí a bojovností jsme tři body udrželi. Chci poděkovat také padesátce fanoušků, kteří na nás přijeli. V této soutěži to považuji za úžasné číslo. Díky!



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - T. Hurych [-] (78. P. Stránský [-] ) , M. Ott [-] , M. Šnajdr [-] , P. Zdobinský [-] , P. Krištof [-] (60. S. Šmelhaus [-] ) , R. Stránský [-] , J. Riesz [-] , V. Pivec [-] (60. P. Sabol [-] ) , O. Rybín [-] , D. Pulda [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - L. Krejčík [-] , P. Fiferna [-] (46. J. Jelínek [-] ) , Z. Gajdoš [-] (78. A. Hobort [-] ) , M. Stránský [-] , J. Král [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] (85. M. Bureš [-] ) , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] (65. P. Kukla [-] )

ŽK: 43. R. Stránský , 68. T. Hurych , 87. P. Sabol - 88. J. Král , 90. P. Kukla .
Hráči zápasu: M. Vagenknecht .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - NEČÁSEK Petr, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

I Hrubý Jeseník je doma lepší než na půdě soupeřů, věřím mu na 3 body.

Tip: výhra hostů