0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V duelu tabulkových sousedů se čekalo na branku marně


Branky


0

K prvnímu jarnímu duelu na hřiště Kostelní Lhoty přijel tým z Kovanic. Domácí mohli působit jako lehcí favorité, ale svou silnou ofenzívu potvrdit nedokázali, přičemž oba brankáři udrželi čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle mnoho šancí nenabídla

V minulém ročníku tak silné Kostelní Lhotě se tento rok tolik nedaří. Chuť si chtěla spravit na úvod jara proti Kovanicím, které jsou na tom obdobně - též s negativním skóre figurují až ve druhé polovině tabulky. I díky poklesu formy Kostelní Lhoty si však na vítězství mohli brousit zuby i hosté - jejich trenér Lukáš Kout ve čvrtečním Expert Tipu věřil v reálnou možnost zisku tří bodů. Kovanice vyhrály i v podzimním střetnutí a to nejtěsnějším možným výsledkem, tedy 1:0.
K utkání před sedmdesáti diváky nastoupily oba celky v silných sestavách a nechyběli ani nejlepší střelci obou mužstev. Za domácí na podzim nejlépe pálil Michal Pavlík - vstřelil rovnou 18 z 27 branek Kostelní Lhoty! Také že po zásluze vede tabulku střelců. V ní figuruje nejlepší střelec Kovanic, Josef Černý, na jedenáctém místě se sedmi trefami.
I přes útočná esa na trávníku se však diváci přílišného vzruchu před oběma brankami nedočkali. Zcela vyrovnané týmy se k zakončení dostávaly jen sporadicky a brankáři si s nimi lehce poradili.

Nepomohla ani střídání

Do druhého poločasu nastoupil v domácím dresu namísto záložníka Tomáše Drobného ofenzivněji laděný Michal Bláha. Michala Máchu na téže straně nahradil Jakub Koštíř, ale ani tyto změny v útočných řadách ničemu neprospěly. Hra se přelévala ve středu pole ze strany na stranu a když se po výhře v některém z četných soubojů zadařilo jednomu z mužstev založit protiútok, ke gólu nevedl. Hostující brankář Jakub Krátký podal kvalitní výkon a domácí gólman Jiří Mácha se též nenechal zahanbit.
Přeci jen byly na obou stranách k vidění všehovšudy dvě šance. Kdo v nepříliš záživném utkání působil nadstandardně byl levý záložník Kovanic Aleš Hobort, který přitom poprvé odehrál v soutěži celý zápas. Bezgólová remíza, jíž utkání skončilo, byla nejspravedlivějším možným výsledkem.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas nám okomentoval trenér hostí: "Utkání bylo od začátku až do konce naprosto vyrovnané a téměř bez šancí. Výsledek je spravedlivý, remízu jsme si zasloužili. Pokud bych někoho vyzdvihl, tak Aleše Hoborta a také našeho gólmana, který neudělal sebemenší chybičku."



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Drobný [-] (66. D. Rýgr [-] ) , M. Kvíz [-] , M. Telipský [-] , T. Andrle [-] , J. Čábelka [-] - D. Hovorka [-] (87. J. Barták [-] ) , M. Sládek [-] , T. Drobný [-] (46. M. Bláha [-] ) - M. Mácha [-] (46. J. Koštíř [-] ) , M. Pavlík [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Martínek [-] (88. J. Soukal [-] ) , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , A. Hobort [-] , R. Bulíř [-] , T. Mataj [-] , M. Stránský [-] , T. Černý [-]

ŽK: 86. M. Pavlík - 20. M. Stránský , 62. R. Bulíř , 70. J. Martínek .
Hráči zápasu: J. Krátký , A. Hobort .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - PAVLÍK Jaroslav (N), ZLÁMANÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.