Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízové utkání Kovanic s Kněžicemi diváky bavilo


Branky


8

V úvodním jarním kole si hráči Kovanic i Kněžic zastříleli, když obě mužstva vsítila ve vzájemném utkání po třech brankách a rozešla se smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli vedli hosté

Teplé a nebývale slunné počasí přilákalo do areálu kovanického hřiště vynikající návštěvu 130 fanoušků, převážně podporujících domácí mužstvo. Od začátku mohli mít příznivci domácích borců radost z předváděné hry, jelikož Kovaničtí vstoupili do utkání velmi slibně. Drželi míč, kvalitně kombinovali a vytvářeli si šance. Dokonce vsítili první branku zápasu, když se v 17. minutě prosadil po individuálním úniku veterán Josef Černý.

Obdržená branka však Kněžické nenalomila, ba naopak. Ihned po jejím inkasování začali přebírat iniciativu a domácí obránci měli se zastavováním jejich akcí časté problémy. Ve 27. minutě se povedlo přesným zakončením srovnat skóre kapitánu hostí Jiřímu Sedláčkovi, brzy pak stav utkání otočil v jejich prospěch Josef Kalužík. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 pro Kněžice.

Šestigólová přestřelka

O poločasové přestávce nevyužil možnosti střídání ani jeden z trenérů. Stejně jako v úvodu prvního poločasu opět hýřili brzkou aktivitou domácí. Zase byli lepší, drželi míč a zatlačili hosty do defenzivy. Zprvnu mířily jejich střelecké pokusy mimo bránu nebo si s nimi poradil brankář Vladimír Pohořal, v 64. minutě se však Kovanicím povedlo skóre srovnat zásluhou univerzála Petra Kukly a v 68. minutě skóre otočil Martin Krejčík.

Z vedení se však domácí hráči a fanoušci dlouho neradovali, neboť se jen několik vteřin po rozehrávce prosadil po nenadálém protiútoku technicky dobře vybavený Pavel Šorm. Ve zbytku utkání ještě trefily Kněžice tyč a domácí hráči neproměnili žádnou z několika slušných šancí. Týmy se tak rozešly smírně po krásné remíze 3:3.

Za týden se Kovanice utkají s Hrubým Jeseníkem, Kněžice pak nastoupí proti Všejanům.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Prvních 20 minut jsme byli lepší a dostali jsme se dovedení zásluhou středního záložníka Josefa Černého, který byl dle mého názoru nejlepším hráčem utkání. Poté však bohužel převzali iniciativu hosté a skóre otočili. Ve druhém poločase jsme byli lepší a otočili jsme skóre zpět v náš prospěch, nakonec zápas skončil remízou. Myslím, že přítomným divákům se musela hra hodně líbit.




Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , J. Král [-] , P. Kukla [-] , P. Suchý [-] , J. Černý [-] (63. J. Kuzďas [-] ) , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , P. Fiferna [-] , D. Poklop [-]

Kněžice
V. Pohořal [-] - A. Novák [-] (9. D. Tichý [-] ) , P. Šorm [-] , D. Šefara [-] , J. Sedláček [-] , R. Sedláček [-] , J. Kalužík [-] , V. Šorm [-] , L. Dufek [-] , M. Kohout [-] (65. M. Michl [-] ) , P. Pařízek [-]

Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - VOLF Zdeněk, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

"Věřím domácím, zápas zvládnou."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů