Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ostrá vytěžila proti Kovanicím z minima maximum


Branky


0

Rozjetá Ostrá má na jaře skvělé výsledky a dalo se očekávat, že v Kovanicích jasně zvítězí. Tak se díky skóre 1:4 také dostalo, ale ani přesto se nemusí domácí stydět - ze hry měli více, jen střelecky se jim nevedlo. Ostrá jim doslova uštědřil lekci z efektivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovanice mrzí neproměněná penalta

Hned v první minutě mohli jít domácí do vedení. Nevyužili však tu nejpohodlnější cestu ke gólu a pokutový kop zůstal neproměněn. Možná že kdyby se Kovanice brzkého vedení ujaly, dopadly by lépe. Zatažená Ostrá se totiž hned v šesté minutě dostala do brejku, který korunoval svým gólem Jiří Dozorec. Obdobná sitace se opakovala již ve dvanácté minutě, kdy zakončoval opět Jiří Dozorec po rychlém protiútoku a s brankářem Danielem Dvořákem si poradil i podruhé.
Hosté rozehrávali rozvážně odzadu a nikam se nehrnuli. Nešlo o atraktivní taktiku, ale fungovala a byla v ní znát zkušenost celku. Dopředu se Ostrá dostávala jen z protútoků nebo nákopy. Právě po nákopu padla branka na 0:3, o níž se postral prozměnu Tomáš Uher.
Do konce poločasu zbývalo jen sedm minut, v nichž aktivnější domácí zvládli ještě několikrát zahrozit a Josef Černý dokonce trefil břevno Chaloupkovy brány.
V poločase tak držela Ostrá pohodlné vedení 0:3, ačkoliv si vypracovala mnohem méně šancí než soupeř.

Domácí vstřelili alespoň čestný gól

Do druhého poločasu nastoupily domácí Kovanice se dvěma změnami v sestavě a touha po vyrovnání byla takřka hmatatelná. Aktivní domácí soupeře svým pohybem předčili a opět si vytvářeli šance, zatímco hosté pokračovali v pečlivých rozehrávkách odzadu a do soupeřovy šestnáctky se téměř nepodívali. 
Ke smůle domácích však pokračovala i předváděná vysoká efektivita Ostré, která proměnila další ojedinělou šanci a vedla již 0:4. V 68. minutě se takto trefil hlavou Jan Kostenko. Domácí nic nevzdávali a hrdě se snažili vstřelit alespoň jeden gól, aby si trochu spravili chuť. To se v 75. minutě povedlo Josefu Černému z trestňáku a dal tak zapomenout na své břevno.
Favorit z Ostré si tedy odvezl ze hřiště v Kovanicích všechny tři body a to především díky vysoké efektivitě a pečlivé hře odzadu.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Trenér Kovanic nám zápas okomentoval takto: "V první minutě jsme neproměnili penaltu, což nám nejspíše hodně pokazilo možný vývoj utkání. Hosté se trefili z prvních dvou protiútoků, jinak hráli zaďoura a byli zalezlí na vlastní polovině. Naše smůla pokračovala, když jsme trefili ještě břevno. Ve druhé půli nepomohly ani změny a nakonec jsme prohráli 1:4. Ostrá hrála nudně, ale účelně a především proměňovala své šance, jichž měla mnohem méně než my."




Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] , O. Kubina [-] (46. Z. Gajdoš [-] ) , D. Trégl [-] (70. T. Černý [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (75. P. Suchý [-] ) , R. Kopecký [-] (46. J. Kunc [-] ) , M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , R. Hanuš [-]

Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] , T. Cabrnoch [-] , L. Vavřík [-] , T. Uher [-] (67. L. Dozorec [-] ) , J. Dozorec [-] (81. M. Hradecký [-] ) , P. Čáp [-] , P. Jásek [-] (78. O. Levý [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Kostenko [-] , J. Vojtěch [-]

ŽK: 9. M. Krejčík .
Hráči zápasu: J. Černý - J. Dozorec .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Karlík Milan - KOMÁREK Martin (N), DOZOREC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.