Ivana Valentová

Reportáž

FOTO: Ždánické loučení


V posledním kole přivítaly Staré Ždánice doma Jaroslav. Pro domácí to byl rozlučkový zápas a vypadá to, že fotbal se ve Starých Ždánicích na nějakou dobu odmlčí.


Reportáž

FOTO : Chvojenec doma přehrál Jaroslav


Na hřiště druhého Chvojnece přijela čtvrtá Jaroslav. První dějství nabídlo vyrovnanou partii. Po přestávce se začali domácí prosazovat a díky třem brankám během osmi minut rozhodli. V závěru ještě přidal svůj druhý zásah Savtoň a upravil tak na konečných 4:0 pro domácí.


Reportáž

FOTO: Jaroslav doma přehrála Opatovice


Ve 23.kole přijely do Jaroslavi Opatovice. Domácí v zápase spalovali jednu šanci za druhou a utkání si sami zkomplikovali. Více v následujícím reportu.


Reportáž

FOTO: Jaroslav zvítězila v Máteřově


Již v sobotu po obědě přivítal Starý Máteřov na svém hřišti Jaroslav. Domácím se na jaře příliš nedaří, v minulém kole navíc schytali debakl v Dražkovicích. To hosté zažívají dobrou sezonu a svádějí souboj o třetí místo s pardubickým Torpedem. 


Reportáž

Jaroslav porazila v derby Ostřetín - 2:1


Derby v Jaroslavi se odehrálo, i přes probíhající MS v hokeji, před solidní diváckou návštěvou. Jaroslavští byli po celý zápas lepším týmem, ale ztroskotávali na čarujícím brankáři Schejbalovi. Nakonec se jim podařilo vstřelit dvě branky a to na vítězství stačilo. Více už v následujícím reportu.


Reportáž

Zápas Rosic s Jaroslaví neměl vítěze


Zápas týmů z horní poloviny tabulky přinesl zajímavou podívanou. Rosičtí vedli 2:0, hosté snížili záhy a v závěru se jim podařilo vyrovnat díky hrubce domácích. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů. Více se prozradí následující reportáž.

 

 


Reportáž

Mikulovice zvítězily v Jaroslavi a vrátily se do čela tabulky


Velice důležitý zápas se hrál v neděli v Jaroslavi, kam přijely Mikulovice. Domácí v minulém kole zachránili na konci zápasu v Pardubičkách alespoň bod. Ale v tabulce už se na ně dotahoval Torpedo. Mikulovice zase potřebovaly odčinit prohru z derby proti Dražkovicím, po které je na čele tabulky vystřídal Chvojenec.


Reportáž

Hradiště si odvezlo tři body z Jaroslavi


Jaroslav, která je dlouhodobě v tabulce třetí, tentokrát na svém hřišti přivítala rezervu Starého Hradiště. Domácí na svém hřišti naposledy pouze remizovali s Dražkovicemi, takže proti Hradišti chtěli potěšit diváky výhrou. Jenže Staré Hradiště má zkušený tým, který na domácí vyzrál takticky. Více už v následujícím reportu.


Reportáž

Jaroslav doma na Dražkovice nevyzrála


V Jaroslavi není lehké uspět. A své o tom ví i v Dražkovicích, kterým se na tamějším hřišti uprostřed lesa také příliš nedaří. Letos má navíc domácí celek velmi slušnou formu, takže na Dražkovice čekal obzvlášť těžký úkol. O průběhu tohoto zápasu se můžete dočíst v následujícím reportu.


Reportáž

Jaroslav dokázala zvítězit i na Chvojně


Pověstní chvojenští rowdies tentokrát vítali na svém hřišti TJ Jaroslav, tedy aktuálně třetí tým tabulky. Hosté zažívají velmi dobrou sezonu, ale ve specifickém prostředí na Chvojně není lehké uspět. Jak nakonec utkání probíhalo se dozvíte v následujícím reportu.