1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

17.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si odvezlo tři body z Jaroslavi


Branky


30. J. Peška - 11. P. Mára , 20. P. Erban
0

Jaroslav, která je dlouhodobě v tabulce třetí, tentokrát na svém hřišti přivítala rezervu Starého Hradiště. Domácí na svém hřišti naposledy pouze remizovali s Dražkovicemi, takže proti Hradišti chtěli potěšit diváky výhrou. Jenže Staré Hradiště má zkušený tým, který na domácí vyzrál takticky. Více už v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut byl na hřišti jenom jeden tým

Domácí diváci museli být začátkem tohoto zápasu rozčarováni. V prvních dvaceti minutách jakoby bylo na hřišti jen Staré Hradiště, které po zásluze vedlo už o dvě branky. 

Hostující tým těžil zejména ze skvělé práce středních záložníků Erbana a Samčenka, ti se starali o zásobu míčů pro útočníky. Většina akcí hostů byla po jejich levé straně.

V 11. minutě si na Samčenkem zahrávanou standardní situaci naběhl nejstarší hráč na hřišti Mára, před vyběhnutým brankářem míč přizvedl a bylo to 0:1.

Ve 20. minutě přišel parádní fotbalový moment v podání Starého Hradiště. Přetažený centr z levé strany doletěl až k Erbanovi, který jej ze strany za hrancí vápna napálil z první přímo do šibenice - 0:2.

Pro domácí mohlo být ještě hůř, ale Lexman hlavou nastřelil pouze tyč.

Domácí trenér zareagoval na nepříznivý vývoj stažením J.Trunce, přes kterého šlo hodně akcí hostů. Do hry nastoupil útočník Peška.

A byl to právě střídající Peška, který si naběhl na dlouhý pas za obranu od Jirouta. Stoper Skuček si nerozumněl s brankářem Bílkem a díky tomu mohl Peška postupovat sám. Následně obešel brankáře dlouhou kličkou, kterou se vytlačil do úhlu, přesto se mu povedlo dostat míč o tyč do branky a snížit na 1:2.

Jaroslavští zlepšili svůj výkon a dostávali se více do hry. Avšak hosté neustále podnikali nebezpečné protiútoky, navíc si počínali skvěle takticky.

První poločas tedy patřil jednoznačně Starému Hradišti.

 

 

Hradiště si výsledek pohlídalo

Druhá půle přinesla vyrovnanější souboj. Domácí se snažili o vyrovnání. Naopak hostující celek se soustředil na obranu svého vedení.

Ve druhé půli udělal na obou stranách několik chyb i rozhodčí a utkání tak bylo zbytečně nervózní a vyhrocené.

Jaroslavští si vytvořili nějaké závary před brankou, ale opravdu vyložené šance nepřicházely. Hosté změnili, stažením Lexmana do zálohy, rozestavení na 4-5-1. Jaroslavským toho směrem dopředu příliš nedovolovali a po taktické stránce zvládali zápas na jedničku.

Po zákroku na Pešku se ještě domácí dožadovali penalty, ale rozhodčí jejich názor nesdílel. 

Domácí na vlastním hřišti opět neuspěli a v tabulce už jim dýchá na záda Torpedo.Hosté z Hradiště se díky výhře posunuli na páté místo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): V prvních dvaceti minutách jsme prostě nehráli. Soupeři hrál dobře Samčenko, který posílal míče útočníkům. Bohužel náš výkon byl ještě horší než minulý týden proti Dražkovicím. Po střídáni jsme se malinko zvedli, ale využili jsme akorát jednu šanci. Bohužel zápas byl potom kvůli nepřesným výrokům rozhodčího dramatický. Na závěr musím říct, že pokud svoje výkony nezlepšíme, tak přestanou na fotbal chodit i naši věrní fanoušci.

TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( hrající trenér Hradiště ): Vyhráli jsme po zodpovědném taktickém výkonu, který jsme předváděli po celý zápas. Ve druhé půli jsme pak už takticky hráli vyloženě defenzivní hru a soustředili jsme se na ubránění nadějného výsledku. Kluci opravdu bojovali, chtěl bych také pochválit přístup obou dorostenců Louvara a Vondry.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] (27. J. Peška [-] ) , S. Trunec [-] , L. Hloupý [-] , M. Šebetka [-] (74. M. Vojtíšek [-] ) - F. Marci [-] (60. L. Polák [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , J. Zerzán [-] - M. Trunec [-] , A. Pištora [-] -

TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - R. Šmíd [-] , P. Mára [-] , M. Skuček [-] , J. Louvar [-] - V. Vondra [-] , P. Erban [-] , M. Samčenko [-] , J. Moučka [-] - R. Sluťak [-] (90. S. Novotný [-] ) , P. Lexman [-] -

ŽK: 21. V. Jirout , 57. S. Trunec , 68. J. Peška , 73. M. Vojtíšek - 65. P. Lexman , 77. J. Bílek , 90. M. Skuček .
Hráči zápasu: P. Erban , M. Samčenko .
Místo: Jaroslav. Počet diváků: 91. Rozhodčí: Říha Filip - BEZDÍČEK Tomáš (N), BLAŽEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.