0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav dokázala zvítězit i na Chvojně


Branky


17. J. Trunec , 19. V. Jirout , 36. L. Polák , 68. M. Šebetka (p.)
0

Pověstní chvojenští rowdies tentokrát vítali na svém hřišti TJ Jaroslav, tedy aktuálně třetí tým tabulky. Hosté zažívají velmi dobrou sezonu, ale ve specifickém prostředí na Chvojně není lehké uspět. Jak nakonec utkání probíhalo se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybující brankář domácích

Fanoušci Chvojna byli natěšeni na první jarní domácí zápas a připravili hostům pekelnou atmosféru.

Domácí měli v úvodu zápasu jednoznačně blíže ke gólu.  Po deseti minutách hry mohlo Chvojno klidně vést 4:0. Defenzíva hostů neoplývala zrovna jistotou. Domácí hráči se totiž velice snadno dostávali do úniků po dlouhých míčích za obranu. Avšak díky chvojenské nemohoucnosti v koncovce dále trval bezbrankový stav.

Jaroslav tedy úvodní tlak přežila a v 17.minutě naopak sama udeřila. A stálo to za to. Jaroslav Trunec totiž střelou z poloviny hřiště "horvátovsky" překvapil brankáře Michalce - 0:1.

Ve 25. minutě navýšil náskok hostů Jirout, když si navedl míč a jeho střela z pětadvaceti metrů, po odrazu od země, zapadla přesně k tyči - 0:2.

Jaroslavští přidali další branku ve 36.minutě. Lukáš Polák se pokoušel o centr, míč však letěl na branku a překvapil brankáře Michalce, který se tak podruhé v zápase červenal - 0:3.

O chviličku později dohrál M.Trunec, který po posledním ze série tvrdých zákroků na svou osobu, nebyl schopen pokračovat ve hře. Do hry tak naskočil Šebetka.

Domácí hráči praktikovali hru na dlouhé míče za obranu, ale již se do šancí nedostávali. Poločas tak skončil výsledkem 0:3.

Utkání se spíše dohrávalo

Na začátku druhé půle, konkrétně ve 48.minutě Jirout žlutě fauloval P.Horáka, domácí hráč zákrok neunesl a oplácel strčením do svého soupeře. Rozhodčí Jakoubek situaci vyřešil červenou kartou pro Horáka a žlutou pro jaroslavského Jirouta.

Jaroslavští se už soustředili na obranu. Chvojno navíc o deseti nemělo takovou možnost něco se zápasem udělat.

V 68.minutě navíc Jirout vyslal do úniku Pešku, ten byl uvnitř pokutového území stažen za dres a sudí Jakoubek nařídil penaltu. K exekuci se postavil Šebetka a , ikdyž Michalec vystihl směr střely, tak s přehledem proměnil - 0:4. 

Zapás se poté už jen dohrával. Hosté měli ještě několik zajímyvých centrů do vápna, ale žádná další branka už nepadla.

Jaroslav tedy pokračuje v dobrých výsledcích a drží kontakt s čelem tabulky. Chvojno bude o své první jarní body usilovat příští týden v Pardubičkách.



Ohlasy k zápasu



TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Výsledek vypadá jednoznačně, ale jednoznačné utkání to nebylo. Jsem spokojen se třemi body, výkon mohl být lepší. Využili jsme 80% svých šancí, golman domácích neměl svůj den.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Vysoké Chvojno
T. Michalec [-] - R. Centner [-] , J. Faltys [-] , M. Komárek [-] , L. Kalavský [-] - R. Kocián [-] , L. Čefelín [-] , R. Malý [-] (87. M. Flégl [-] ) , L. Forgo [-] - P. Horák [-] , P. Ryšavý [-] -

TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , S. Trunec [-] , A. Pištora [-] , L. Polák [-] - J. Zerzán [-] , V. Jirout [-] (78. L. Hloupý [-] ) , J. Friml [-] , F. Marci [-] - M. Trunec [-] (37. M. Šebetka [-] ) , J. Peška [-]

ŽK: 56. L. Kalavský - 48. V. Jirout . ČK: 48. P. Horák .
Hráči zápasu: P. Ryšavý - D. Limberský .
Místo: Vysoké Chvojno. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jakoubek Jiří - FLACHS Petr (N), BEZDÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.