1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav doma na Dražkovice nevyzrála


Branky


0

V Jaroslavi není lehké uspět. A své o tom ví i v Dražkovicích, kterým se na tamějším hřišti uprostřed lesa také příliš nedaří. Letos má navíc domácí celek velmi slušnou formu, takže na Dražkovice čekal obzvlášť těžký úkol. O průběhu tohoto zápasu se můžete dočíst v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběl v tomto zápase obránce Polák, kterého nahradil v sestavě Šebetka. V brance Dražkovic zase musel zaskočit Libor Mazánek.

V první půli nebylo k vidění příliš mnoho šancí. Úvodní pasáž patřila spíše Jaroslavi. I dražkovičtí však také občas zahrozili, ale bez výraznějšího efektu.

Za domácí měl dobrou možnost Peška. Nejblíže ke gólu pak bylo po střele J.Trunce, kdy L.Mazánek vyrážel nohou míč na tyč.

Jaroslav, často praktikující hru na dlouhé míče za obranu, ztroskotávala na dobré hře defenzivy hostů. Zejména vysoká stoperská dvojice L.Vladyka - Voříšek odváděla penzum práce.

Na dlouhý míč z poloviny hřiště ve 31.minutě zbytečně vyběhl z branky jaroslavský brankář Limberský, nedostal se k balonu, který se po hlavičce objevil až u Tomáše Stehna, jenž zblízka dopravil míč do sítě - 0:1.

Další vyraznější možnosti už první poločas nenabídl.

 

Šance na obou stranách

Ve druhém poločase byli domácí hnáni diváky za vyrovnáním a atmosféra zápasu začala být nervozní, což korespondovalo s nejistým výkonem sudího Petra, který chyboval na obě strany.

Trenér Jaroslavi vystřídal oba útočníky. To mělo na hru jaroslavských pozitivní dopad a domácí si dokázali vytvořit nějaké šance. 

V 70.minutě se po rohovém kopu odrazil míč na velké vápno k Hloupému, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zařídil tak pro domácí vyrovnání, chvíli po svém příchodu na hřiště - 1:1.

Poté se v nadějné pozici na malém vápně objevil dražkovický Kubánek, ale jeho střela k brance neprošla.

V závěrečné fázi utkání se po nákopech do vápna jaroslavští dostávali k odraženým míčům, jenže hostující obrana moc střel na Mazánka nepropouštěla. V jedné takové možnosti selhal střídající Vojtíšek.

Vyhrát mohly i Dražkovice. Zhruba tři minuty před koncem prošel Kubánek přes dva jaroslavské hráče a jeho střela levačkou na zadní tyč jen těsně minula branku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Prvních deset minut bylo z naší strany dobrých. Nutno říci, že hosté hrají pěkný fotbal. Využili naší chyby a dostali se tak do vedení. Druhý poločas bych hodnotil kladně z důvodu, že jsme si dokázali vytvořit kupu šancí. Pomohli nám střídající hráči. Bohužel ze všech šancí jsme využili pouze jednu. Musím říct, že hostující hráči odvedli maximální nasazení v obranné činnosti a proto jsme nabyli schopni dát další gól.

SK Dražkovice
Jan Mazánek ( hráč Dražkovic ): V první půli toho nestálo moc za zmínku. K vidění bylo pouze pár šancí, domácí trefili tyč. My jsme měli takové pološance a vstřelený gól, který nám daroval brankář. V jaroslavském prostředí to dokáží diváci vybláznit, což rozhodčí trošku nezvládal a zápas byl pak zbytečně vyhecovaný. Přece jen třetí třída je třetí třída... V závěru měly oba týmy možnost vstřelit vítěznou branku, myslím si, že konečná remíza je spravedlivá. Potěšilo nás, že nám po dlouhé době perfektně fungovala obrana.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , S. Trunec [-] , A. Pištora [-] , M. Šebetka [-] - J. Zerzán [-] , V. Jirout [-] , J. Friml [-] , F. Marci [-] - M. Trunec [-] (62. L. Hloupý [-] ) , J. Peška [-] (67. M. Vojtíšek [-] ) -

SK Dražkovice
L. Mazánek [-] - F. Lacaille [-] , M. Voříšek [-] , L. Vladyka [-] , L. Kuta [-] - D. Stehno [-] , F. Kubánek [-] , Z. Komárek [-] (80. J. Krejčík [-] ) , M. Bílek [-] - J. Mazánek [-] , L. Movsesyan [-] (90. T. Stehno [-] ) -

ŽK: 32. S. Trunec , 63. M. Šebetka - 21. Z. Komárek , 38. M. Voříšek , 62. F. Kubánek , 90. F. Lacaille .
Hráči zápasu: J. Friml - M. Voříšek .
Místo: Jaroslav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petr Jan - BEZDÍČEK Tomáš (N), BÁRTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.