0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ždánické loučení


Branky


11. J. Peška , 33. J. Peška , 40. M. Trunec , 47. J. Peška
0

V posledním kole přivítaly Staré Ždánice doma Jaroslav. Pro domácí to byl rozlučkový zápas a vypadá to, že fotbal se ve Starých Ždánicích na nějakou dobu odmlčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli navrch

Rozlučkový zápas absolvoval také trenér hostí Roman Valenta, který po sezoně v Jaroslavi končí a tak se na první poločas postavil naposledy do branky. 

Hosté se ujali vedení v 11.minutě. Friml poslal dlouhou přihrávku na Pešku a ten prostřelil střelou na zadní tyč brankáře - 0:1.

Domácí hrozili ze standardních situací, kdy po jedné z nich nastřelili hlavou tyč.

Více ze hry měli favorizovanější hosté. Ve 33. minutě po přihrávce Marciho skóroval znovu Peška - 0:2.

Hosté stihli do poločasu ještě jednou skórovat, když po přetaženém centru Zerzána posunul míč hlavou sváteční hlavičkář Marci k M.Truncovi, který stál na konci gólové akce - 0:3.

Peška zkompletoval hattrick

Hned v úvodu druhé půle se po centru Jirouta prosadil opět Peška, který tak dovršil hattrick - 0:4.

Rozdíl skóre mohl být ještě vyšší, neboť své šance spálili Šebetka, Pištora a S.Trunec. Žádná další branka už ale k vidění nebyla.

Domácí se do šancí moc nedostávali, poslední zápas se jim tak příliš nevydařil a jen potvrdil špatnou sezonu, zakončenou sestupem. V následujícíh dnech se ukáže, zda vůbec bude fotbal ve Ždánicích pokračovat. V kuloárech se však mluví spíše o zániku.



Ohlasy k zápasu



TJ Jaroslav
Roman Valenta ( hrající trenér Jaroslavi ): "Poslední zápas sezony jsme odehráli v klidu, zahráli si všichni. Výkon soupeře odpovídá postavení v tabulce. Děkuji hráčům za celou sezonu a za krásných 49 bodů."

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Staré Ždánice
L. Sivoň [-] - K. Bartoš [-] , J. Picka [-] , D. Rychter [-] , A. Kněžour [-] (80. D. Flégr [-] ) , M. Koch [-] , P. Rezler [-] , J. Svejštil [-] , P. Lakatos [-] , P. Lakatos [-] , O. Pleskot [-] (26. T. Zdichynec [-] )

TJ Jaroslav
R. Valenta [-] (46. D. Limberský [-] ) - L. Polák [-] , S. Trunec [-] , A. Pištora [-] , J. Trunec [-] - J. Zerzán [-] (56. L. Hloupý [-] ) , V. Jirout [-] , J. Friml [-] (56. M. Šebetka [-] ) , F. Marci [-] - J. Hájek [-] (28. M. Trunec [-] ) , J. Peška [-] -

ŽK: 75. A. Kněžour .
Hráči zápasu: J. Peška .
Místo: Staré Ždánice. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Školout František - KUBÍČEK Petr (N), BEZDÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.