2:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jaroslav zvítězila v Máteřově


Branky


59. D. Jonáš , 86. D. Jonáš - 27. M. Šebetka (p.) , 46. M. Trunec , 62. V. Jirout , 72. J. Peška , 73. J. Peška
0

Již v sobotu po obědě přivítal Starý Máteřov na svém hřišti Jaroslav. Domácím se na jaře příliš nedaří, v minulém kole navíc schytali debakl v Dražkovicích. To hosté zažívají dobrou sezonu a svádějí souboj o třetí místo s pardubickým Torpedem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav proměnila pouze penaltu

Vzhledem k času výkopu se zápas odehrával před slabší diváckou návštěvou. Domácí fotbalisté se v první půli do šancí nedostávali a tak bylo rušno hlavně před jejich brankou.

Ve 27.minutě měl míč v pokutovém území na kopačkách jaroslavský útočník Peška, ale pomalu se do stával mimo velké vápno, pokusil se o kličku a domácí obránce jej vysvobodil jasným faulem, který bylo slyšet až na půlicí čáře. Pískala se tedy penalta. Brankář Doležal zůstal stát a Šebetka zamířil přesně k tyči - 0:1.

Převaha byla na straně Jaroslavi, domácí se dostali ke sporadickému zakončení, ale brankáře Limberského neohrozili. To hosté spálili několik možností.

Po nahrávce Frimla pálil Marci, Doležal míč vyrazil a M.Trunec už si brousil zuby na dorážku, domácí gólman však stačil ještě míč uzmout pro sebe.

Navýšit náskok mohl těsně před přestávkou M.Trunec, který neuspěl po sólovém nájezdu ze strany na brankáře. Poločas tak skončil hubeným náskokem hostů.

Mátěřov se probudil pozdě

Nástup do druhé půle vyšel Jaroslavi na výbornou. Hned ve 46.minutě totiž přidala druhý gól. K míči se dostal Peška, z hranice pokutového území vystřelil, brankář Doležal míč vyrazil a Milan Trunec nadvakrát dorazil míč do branky - 0:2.

Domácí poté změnili rozestavení a soustředili své síly více na útok. A v 59.minutě se jim povedlo snížit. V šanci byli sice nejprve hosté, ale odražený míč získali máteřovští. Následoval dlouhý míč, na který se obránci hostí nedomluvili a tak mohl Jonáš pelášit z půlky hřište sám na bránu. Svůj únik zakončil kličkou brnakáři a vrátil domácí do hry - 1:2.

Jaroslav s odpovědí nečekala dlouho. O tři minuty později Marci nabil Jiroutovi, jehož ránu zastavila až síť - 1:3.

Poté se dohry dostávali i domácí, ale náznaky šancí obrana Jaroslavi zažehnala. Pak už přišla dvouminutovka Jiřího Pešky. Nejprve se v 72.minutě dostal hluboko na vlastní polovině k míči Jirout, obešel vše, co se dalo a vymyslel gól pro Pešku - 1:4. Hned o minutu později Friml oslovil Marciho, na jehož centr si naběhl Peška a nohou překnonal Doležala - 1:5.

Zdálo se být hotovo. V 86.minutě se ještě podruhé v zápase prosadil Jonáš, který střelou k tyči dopravil do branky odražený míč po rohovém kopu - 2:5.

Hosté si tak připsali další důležité tři body v souboji o konečné třetí místo.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jaroslav
Roman Valenta ( trenér Jaroslavi ): Myslím si, že naše vítězství je zasloužené. Měli jsme převahu od začátku zápasu, domácí se dostali do hry až ve druhém poločase za stavu 1:3. Zápas jsme odehráli v relativně dobrém tempu, škoda dvou inkasovaných branek.

Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - D. Blažek [-] (66. J. Macek [-] ) , J. Moder [-] , D. Jonáš [-] , J. Skalický [-] (79. P. Ročnák [-] ) , P. Hromádko [-] , V. Procházka [-] , J. Bureš [-] , P. Žďárský [-] , J. Michal [-] , J. Buňka [-]

TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Zerzán [-] , L. Polák [-] , S. Trunec [-] , J. Trunec [-] - M. Šebetka [-] (66. L. Hloupý [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , F. Marci [-] - J. Peška [-] , M. Trunec [-] -

ŽK: 18. J. Moder , 56. P. Žďárský - 90. V. Jirout .
Místo: Starý Máteřov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - HOUDEK Miloslav (N), BEZDÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.