Václav Welser

Reportáž

FOTO: Kamenná si doma poradila s Černým Dubem a usadila se na druhém místě


Druhé kolo III. třídy svedlo proti sobě dva neporažené celky - Kamennou a Černý Dub. Z vítězství 4:1 se radovali domácí. První trefu zaznamenal v šesté minutě Bašta, v první půli ještě dokázal srovnat Ďurica. Ve druhém poločase hosté přišli o vyloučeného Kříže, což domácí plně využili a nastříleli další tři branky. A tak Kamenná dokráčela k přesvědčivému výsledku a usadila se na druhém místě tabulky.


Reportáž

FOTO: Černý Dub rozhodl o své výhře v závěru prvního poločasu


Domácí hráči dál jedou na vítězné vlně a po výhře nad Včelnou se posunuli na třetí místo. O své výhře nad Včelnou rozhodli čtyřmi góly v závěru prvního poločasu.


Reportáž

V zápase sousedů v tabulce slavil tři body Černý Dub


Domácí hráči Černého Dubu si připsali na domácím hřišti tři body po výhře nad na jaře dobře hrajícími Ledenicemi B. Díky třem bodům tak v tabulce předskočili svého sobotního soupeře.


Reportáž

FOTO: V divoké koncovce si Černý Dub a Vrábče body rozdělily


Celý zápas to vypadalo, že si tři body odveze Vrábče. V závěru dokázali domácí otočit a dvě minuty před koncem měli tři bod na dosah, jenomže poslední slovo měl minutu před koncem hostující David Seethaler, a tak zápas skončil nerozhodně.


Reportáž

Kapoun a Schneider nasměrovali Černý Dub ke třem bodům


Černý Dub slaví druhou jarní výhru. V nedělním odpoledni si vyšlápl na Lišov B na jeho hřišti ve Štěpánovicích, odkud si odvezl těsné vítězství 2:3.


Reportáž

Slavči vystřelil tři body Tošner


První zápas jara před domácím publikem znamenali pro Slavče první jarní body. Jediný střelcem zápasu proti Černému Dubu, byl domácí Tošner. Slavče tak po dvou úvodních porážkách slavila doma tři body.


Reportáž

FOTO: Římov vydřel tři body v Černém Dubu


Vedoucí tým tabulky si připsal další vítězství v sezoně. Tentokrát se však hodně nadřel na body v Černém Dubu, kde domácí hráče vyškolil v efektivním zakončení.


Reportáž

FOTO: Souboj sousedů v tabulce vyzněl lépe pro hosty z Černého Dubu


V Mladém změna trenéra nezabrala, na úvod jara prohrál B tým s Černým Dubem, když domácí nezachytili úvod zápasu. Vítěznou trefu hostí obstaral David Schneider.