Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V divoké koncovce si Černý Dub a Vrábče body rozdělily


Branky


0

Celý zápas to vypadalo, že si tři body odveze Vrábče. V závěru dokázali domácí otočit a dvě minuty před koncem měli tři bod na dosah, jenomže poslední slovo měl minutu před koncem hostující David Seethaler, a tak zápas skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mekiš rozhodl, že poločas vyzní lépe pro Vrábče

Díky počasí, které se nám v posledních dnech mění jako nálady nervózní ženy, se v pondělí dohrávalo 15. kolo. Domácí přivítali na svém pažitu nedalekého soupeře z Vrábče, a tak mohlo ve sváteční pondělí odstartovat v Dubu nefalšované vesnické El Clásico. Postavením v tabulce byli favoritem domácí hráči, kteří šli do utkání povzbuzení nedělní výhrou s Lišovem B. Mírná výhoda však byla na straně hostí, kteří měli víkend, díky volnému losu, volný a pošetřili tak síly.

 

Na první branku diváci čekali pouhých 12‘, Hošna centroval z pravé strany do vápna, míč však nikdo z hráčů netečoval a skončil v bráně. 1:0. Vedení však domácím dlouho nevydrželo, Ohrazda poslal Davida Seethalera do úniku, ten svou šanci proměnil, když Trnkovi proklouzl míč mezi prsty. 1:1.

 

Poté začali v zápase dominovat domácí. Hauser zatáhl balon po pravé straně a stříleným centrem hledal některé své spoluhráče, balon však jen prosvištěl vápnem, když Karafiátovi chybělo pár centimetrů. Ve 25‘ zahrávali černodubští rohový kop. Míč doletěl až ke Schneiderovi ten sklepnul Hauserovi na vápno, který o kousek přestřelil Knytlovu branku. Do vedení šli nakonec hosté. Ve 30‘ Halámkův křížný pas zachytil vrábečský stoper Knytl a krásným centrem za obranu našel Mekiše, který obstřelil Trnku. 1:2. Ve 33‘ mohlo být opět srovnáno, Schneider prošel ladně jako laňka přes obranu Vrábče ale Knytl ho vychytal. Domácím se poté nedařilo kombinovat a více ze hry měli hosté, i tak se do konce poločasu neudála žadná vážnější situace. 

Drama do posledních minut zápasu

Druhý poločas měli jasnou převahu domácí. Ale většina akcí končila na vápně hostů, kteří bránili snad v 8 hráčích. V 58’se dostal ke střele Halámka, tečovanou střelu Knytl vyrazil na roh. V 70‘ zahrozili také hosté, Seethaler st. si naskočil na centr, ale těsně minul Trnkovu bránu. Závěr zápasu byl z celého zápasu asi nejzajímavější.

 

V 82‘ zahrával Švercl roh, na který si naskočil Halámka a hlavou srovnal stav utkání. 2:2. O šest minut později, tedy v 88‘ Švercl přihrál Halámkovi, ten obešel jednoho z obránců a krásnou střelou pod břevno, nedal brankářovi šanci. 3:2. To ovšem nebylo vše. David Seethaler byl v 89‘ faulován před Trnkovým vápnem a výstavním přímákem po vzoru Cristiana Ronalda vyrovnal na 3:3. Vesnické derby tak nemělo vítěze a týmy si tak body rozdělily zaslouženě.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - P. Kuba [-] , T. Chmela [-] , J. Halámka [-] , R. Hauser [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - D. Seethaler [-] , M. Šerý [-] , M. Hejbal [-] , F. Ohrazda [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , S. Knytl [-] , J. Šerý [-] , M. Mekiš [-] , M. Seethaler [-]

Hráči zápasu: J. Halámka - D. Seethaler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - WELSER Václav (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.