Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapoun a Schneider nasměrovali Černý Dub ke třem bodům


Branky


0

Černý Dub slaví druhou jarní výhru. V nedělním odpoledni si vyšlápl na Lišov B na jeho hřišti ve Štěpánovicích, odkud si odvezl těsné vítězství 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopačka poslal domácí do vedení, ale hosté stačili do poločasu skóre otočit

 Do Štěpánovic přijel soupeř z Černého Dubu. Podle postavení v tabulce byli mírným favoritem domácí, jenomže ti měli z různých důvodů velké problémy se sestavou. Ještě než samotné utkání pořádně začalo, přišla pro domácí další komplikace. Brankář Matoušek při zákroku nešťastně dopadl a přetrhl si vazy v rameni. Do branky tak musel Kotásek. 

 

První poločas začali aktivněji hosté, měli více ze hry, ale do zakončování se dostávali jen ztěžka. První vážná situace přišla v 8‘ Karafiát ve vápně přihrával pod sebe Hošnovi, jeho střelu však tečoval jeden z obránců na rohový kop. Z aktivní hry hostů, vytěžili první branku domácí. Na rohový kop si naskočil Kopačka a hlavou nedal Trnkovi šanci. 1:0.

 

Obdržená branka hosty ještě více nabudila, když Schneider našel krásnou ulicí Tomáše, ale jeho přízemní střelu brankář vyrazil na roh. Vyrovnávací branka přišla v 28‘. Švercl zahrával přímý volný kop z kterého trefil zeď, míč se dostal ke Karafiátovi jeho střelu zblokoval jeden z obránců poté se ke střele dostal Schneider, který prostřelil brankáře domácích. 1:1. O čtyři minuty později, tedy ve 32‘ zahrával Švercl rohový kop, který domácí odhlavičkovali na vápno a přibíhající Kapoun krásnou přízemní střelou k tyči nedal brankářovi šanci. 1:2. Ve 40‘ se dostali hosté do brejku, Švercl volil střelu z dálky, ale brankář domácích byl připravený. Do šaten šli tak o gól spokojenější hosté

Kapoun pojistil vedení hostí, domácí dokázali v závěru jen snížit

Druhý poločas začali aktivněji opět hosté, míč drželi spíše na svých kopačkách. Ovšem v 55‘ mohli domácí vyrovnat, Kosař se dostal přes Halámku a z hranice velkého vápna nastřelil Trnkovi břevno. Poté se hra uklidnila.

 

V 66‘ se z nevinné situace vyklubal krásný gól, který vstřelil Kapoun. Z dobrých 25 metrů napřahnul svou „nebezpečnou“ pravačkou a byla z toho krásná šibenice. Domácí se nechtěli jen tak vzdát a začali se tlačit do útoku. Nakopnutý balon za obranu hostí nevypadal nebezpečně, ovšem Chmela uklouzl a na Trnku se řítili dva útočníci Štěpánovic, míč si ovšem jeden z nich předkopnul a Trnka tak na poslední chvíli odkopával.

 

V 75‘ se do přečíslení dostal Kapoun s Lomským, první jmenovaný připravil pro Lomského 100% šanci, když se objevil sám před brankářem, branku ovšem přestřelil. Na konci zápasu přišlo malé drama, když si Kučera naskočil na centrovaný balon a snížil tak stav utkání na 2:3. Poté si hosté výsledek pohlídali a ze Štěpánovic si vezou 3 body.

 

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Museli jsem hodně improvizovat se sestavou, kdy nastoupili kluci co už delší dobu nehráli. Dostali jsme se sice do vedení, ale hosté dokázali do poločasu otočit ve svůj prospěch. Druhý poločas začali hosté nejspíš bránit těsné vedení a my se tlačili za vyrovnáním. Bohužel náš tlak končil před vápnem hostí a tak nás krásnou trefou na druhé straně potrestal Kapoun. V závěru jsme dokázali už jen snížit a tak jsme vyšli doma bodově naprázdno."




Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
P. Matoušek [-] - J. Kučera [-] , J. Beneda [-] , P. Běhounek [-] , M. Fiktus [-] - M. Formánek [-] , P. Kosař [-] , V. Kopačka [-] , M. Fiktus [-] - L. Makovička [-] , P. Vávra [-]

TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - P. Kuba [-] , T. Chmela [-] , J. Halámka [-] , R. Hauser [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-]

ŽK: 24. P. Vávra , 45. P. Běhounek - 54. D. Schneider .
Hráči zápasu: P. Hošna , F. Kapoun .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - RAČÁK Tomáš (N), WELSER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.